- Konu Sahibi ladyindark
Hep kilolarımdan şikayetçiydim Giderek daha fazla kilo almaya başlamıştım en son tartıda 79 kg görünce diyete başladım. ilk 2 hafta sadece diyet yaparak başladım diyetimde
sabah kahvaltısı ; 5 zeytin, 2 dilim peynir, 2 dilim kepek ekmeği, domates salatalık 1tatlı kaşığı bal
ara öğün ; 1 porsiyon meyve 1 adet ceviz
öğle yemeği ; 4 köfte salata ayran 2 dilim ekmek
ara öğün; yarım paket eti form yeşil çay
akşam yemeği; 2 kepçe çorba, 8 yk sebze yemeği, 2 yk yoğurt, 2 dilim ekmek
2 hafta sonra spora başladım yapamadım yaptım 3 miles at home yaptım ama sadece 2 mile yaptım
çorbayı 1 kepçeye indirdim sabah kahvaltısını 3 zeytin e indirdim ara öğündeki cevizi kaldırdım
2 hafta sonra 3 miles at home devam ettim son 4 gündür onu bıraktım pilates yapıyorum
öğle yemeğinde 3 köfte salata 1dilim ekmek ayran
ara öğün aynı
akşam yemeği 1 kepçe çorba 6 yk etli sebze yemeği 1 dilim ekmek 2yk yoğurt
şimdiki kilom 71 ama çok sıkıldım sanırım
6. haftamın bitmesine 2 gün kaldı ama toplamda 8 kg verdim hedefim 64 bi 7 kg kaldı
sizler motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz sizce de diyet yapmak çok sıkıcı değilmii :)))))
şimdi pilates yapmamak için sürekli kendime iş çıkarıyorum ama 30 dk pilates yapıcam çünkü en çok korktuğum şeylerden biri de sarkmak sizler neler yapıyosunuz ??
sabah kahvaltısı ; 5 zeytin, 2 dilim peynir, 2 dilim kepek ekmeği, domates salatalık 1tatlı kaşığı bal
ara öğün ; 1 porsiyon meyve 1 adet ceviz
öğle yemeği ; 4 köfte salata ayran 2 dilim ekmek
ara öğün; yarım paket eti form yeşil çay
akşam yemeği; 2 kepçe çorba, 8 yk sebze yemeği, 2 yk yoğurt, 2 dilim ekmek
2 hafta sonra spora başladım yapamadım yaptım 3 miles at home yaptım ama sadece 2 mile yaptım
çorbayı 1 kepçeye indirdim sabah kahvaltısını 3 zeytin e indirdim ara öğündeki cevizi kaldırdım
2 hafta sonra 3 miles at home devam ettim son 4 gündür onu bıraktım pilates yapıyorum
öğle yemeğinde 3 köfte salata 1dilim ekmek ayran
ara öğün aynı
akşam yemeği 1 kepçe çorba 6 yk etli sebze yemeği 1 dilim ekmek 2yk yoğurt
şimdiki kilom 71 ama çok sıkıldım sanırım
6. haftamın bitmesine 2 gün kaldı ama toplamda 8 kg verdim hedefim 64 bi 7 kg kaldı
sizler motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz sizce de diyet yapmak çok sıkıcı değilmii :)))))
şimdi pilates yapmamak için sürekli kendime iş çıkarıyorum ama 30 dk pilates yapıcam çünkü en çok korktuğum şeylerden biri de sarkmak sizler neler yapıyosunuz ??