1,5 sene oldu ilk bakista ask bizimkisi :) bir kutunun icinde ormanlikta bulunmus ve birisi hayvan barinagina goturmus.
Okadar sevimliydiki halen oyle, birakamadim orda..
Acaip sevimli cocuk gibi kucakta gezmek istiyo durmadan, ama bir kotu huyu var biri yanima yaklastigi zaman gggrrr liyo.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selfie modasına da uymuş
aşkına göz koydum
yirim ben böyle aşkları
eneeeem selfiede yapmış tipsiz
Haha dedigin gibi tipsiz baksana suna
anneeeeem yerim o tipi
Cikolata canavari gordugun gibi yakalandi, kasla goz arasi neler yapiyor neler..
dişleri çürür kedilerin tatlı yemesi iyi değil canım sağlığı içinde iyi olmadığını duymuştum arkadaşım veteriner evinde sayısız hayvan var o anlatmıştı
çok tatlı yaa maşallah çok hevesleniyorum kedi almayı çok istiyorum ama tüylerinin kist yaptığını öğrenince bir yandan da istemiyorumaşısını yaptırırım bir şey olmaz diye düşünmüştüm ama aşı bile etki etmeyebiliyormuş belki biraz şans işi bilmiyorum ama risk alamam herhalde
çok tatlı yaa maşallah çok hevesleniyorum kEdiı çok istiyorum ama tüylerinin kist yaptığını öğrenince bir yandan da istemiydüzenli ısını yaptırırım bir şey olmaz diye düşünmüştüm etki etmeyebiliyormuş belki biraz şans işi bilmiyorum ama risk alamam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?