Buda benim askim :))

fuldencik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
107
13
38
35
İngiltere
1,5 sene oldu ilk bakista ask bizimkisi :) bir kutunun icinde ormanlikta bulunmus ve birisi hayvan barinagina goturmus.
Okadar sevimliydiki halen oyle, birakamadim orda..

Acaip sevimli cocuk gibi kucakta gezmek istiyo durmadan, ama bir kotu huyu var biri yanima yaklastigi zaman gggrrr liyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398087214104.webp
    $1398087214104.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 155
  • $1398087252407.webp
    $1398087252407.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 150
1,5 sene oldu ilk bakista ask bizimkisi :) bir kutunun icinde ormanlikta bulunmus ve birisi hayvan barinagina goturmus.
Okadar sevimliydiki halen oyle, birakamadim orda..

Acaip sevimli cocuk gibi kucakta gezmek istiyo durmadan, ama bir kotu huyu var biri yanima yaklastigi zaman gggrrr liyo.

aşkına göz koydum:ssz:

yirim ben böyle aşkları :16::16::16:
eneeeem selfiede yapmış tipsiz:9:

Cikolata canavari gordugun gibi yakalandi, kasla goz arasi neler yapiyor neler..

dişleri çürür kedilerin tatlı yemesi iyi değil canım sağlığı içinde iyi olmadığını duymuştum arkadaşım veteriner evinde sayısız hayvan var o anlatmıştı

dişleri çürür kedilerin tatlı yemesi iyi değil canım sağlığı içinde iyi olmadığını duymuştum arkadaşım veteriner evinde sayısız hayvan var o anlatmıştı

Dogru canim dikkat etmeye calisiyorum bende allahtan zamaninda gordum fazla yememis yoksq kedilerde cikolata zehirleyebiliyormus bir yerde okumustum bende

çok tatlı yaa maşallah çok hevesleniyorum kedi almayı çok istiyorum ama tüylerinin kist yaptığını öğrenince bir yandan da istemiyorum:( aşısını yaptırırım bir şey olmaz diye düşünmüştüm ama aşı bile etki etmeyebiliyormuş belki biraz şans işi bilmiyorum ama risk alamam herhalde

çok tatlı yaa maşallah çok hevesleniyorum kedi almayı çok istiyorum ama tüylerinin kist yaptığını öğrenince bir yandan da istemiyorum:( aşısını yaptırırım bir şey olmaz diye düşünmüştüm ama aşı bile etki etmeyebiliyormuş belki biraz şans işi bilmiyorum ama risk alamam herhalde

Bilemiyorum canim senin dedigin gibi bende biryerde okumustum ama bu sadece kediler icin degil butun tuylu evcil hayvanlarda olabiliyormus aklimda kalan. Ama daha birkere bile dek gelmedi gormedim duymadim yani sadece okudum :) hem her sene asisi vuruluyor hatta bizim veterinerde her uc aya cagriyorlar kontrolden geciyor.

Maşallah uuzun ömürlü bir aşk yaşamınız olsun çok tatlı :KK36:

çok tatlı yaa maşallah çok hevesleniyorum kEdiı çok istiyorum ama tüylerinin kist yaptığını öğrenince bir yandan da istemiydüzenli ısını yaptırırım bir şey olmaz diye düşünmüştüm etki etmeyebiliyormuş belki biraz şans işi bilmiyorum ama risk alamam herhalde

Duzeltmek isriyorum... Kist dediginiz kedinin tuylerindeki parazit yumurtalarından kaynaklanır ve tüyü ağız yolu ile yutma ile oluşur. İhtimali cok dusuktur boyle bir seyin ama yine de risk vardır. Evcil hayvaninizin parazit aşısını duzenli yaptırırsanız bu risk tamamen ortadan kalkar.

Kucuklugumden beri kedi köpek icinde buyudum hepsi de sahipsiz sokak hayvanlarıydı , annem de bu şekilde korkutuyordu beni hep ama ben yine de sevgimden vazgecmedim.
Onceliginiz kendiniz ise almayin evcil hayvan zaten... Sonra evlendim esim istemiyor, tasindim ev sahibim istemiyor, tatile gidicem otel istemiyor vs diye sokaklara birakilan bircok cins hayvan var...

Ayrica eve almak sart degil sokaklarda bircok sevgiye muhtac can var ve aclar.

Son düzenleme:
aşkına bayıldım yaa bir kedi aşığı olarak maşallah diyeyim :rolleyes:
bende beslemek istiyorum ama ailem izin vermiyor:mad:

Back
X