buda benim evim kızlar

evet canım çok güzel duruyor zaten devamlı yakmıyorum bazen oturma odasında çekyata uzanıp film seyredeceğimiz zaman sadece mavi ışığı yakıyoruz.loş ortam oluyor teşekür ederim yorumların için.

peki kızlar sizce oturma odasındki koltuklarla perdeleri nasıl konbinleyebilirim.benim düşüncem koltuklardaki kırlentlere siyah yüz almak.siz neler önerirsiniz.

evın çok guzelmış cnm nerde oturuyorsun bu arada bende evımın resımlerını koymuştum gördunmu bılmıyorum ama yemek takımımız aynı:)) nerde oturuyorsun cnm

Mutfağınız,holde ki halılarınız ,vestiyer, tablonuz,puf çok hoşuma gitti.Güle güle oturun.

Son düzenleme:

İlk gördüğümde ben de böyle anlar için düşünmüştüm.Arada dans falan. Rica ederim ne demek. =)​

evet canım haklısın oturma odasıyla perde pek uymadı ama artık o renk perdem vardı sıkıldım açıkcası faklı olsun dedim siyah yaptırdım.ve siyahla kombine edeceğim bir şekilde kırlentleri siyah yapacağım belki halı olabilir yani bir şekilde birşeyler yapacağım. teşekür ederim yorumun için.

EVİN MİS GİBİ ÇOK GÜZEL ÇOK SADE FERAH ÖZELLİKLE HALI VE PERDELERİN ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE SAĞLICAKLA AĞIZ TADIYLA OTUR İÇİNDE CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…