• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda benim evimden..

Ev çok güzel ama o yeşil duvarlar hoş olmamış bence daha sade renge boyayın krem yada çakıl taşı gibi...

bu ev kanal 7nin esrarengiz dizilerini çektiği konağa benziyor :KK45:
güle güle oturunn :KK76::KK76::KK76:

merhaba kızlar..

tayinimizden dolayı şehir değiştirmek zorunda kaldık kiracıyım henüz kendi evimiz yok ama daha önceki evim site içinde 10 katlı binanın 9.katında küçük ama daha sevimli ve sıcak geliyordu daha aydınlık geliyordu şuan oturduğum şehire de alışamadın eve de alışamadım

evi görünce daha ne istiyorsun şükür haline diyeceksin herkez çok beğeniyor evi ama ben daha küçük sevimli evlerden hoşlanıyorum evi de ben görmeden eşim tuttu eşyalarla birlikte ben geldim.
perdelerim de olmadı ev sahibin eski perdelerini kullanıyorum almakta istemiyorum çünkü kiracıyım ama perdelerde gözüme çok batıyor sadece solonda ki fonlar benim inşallah zamanla eve alışırım.
Merhaba canim, Konu baya eskiden acilmis, bende kendi evimi yerlestirmek icin fikir vermesi acisindan burdaki arkadaslarin evlerini gezerken rastladim evine ve tek kelimeyle bayildim. Yorum yazmadan duramadim. Evin cok guzel, ancak hayallerimde boyle bir eve sahip olabilecegimi dusunurum ben heralde. Istanbulda boyle bir evim olsun, yalida kaliyorum die hava atarim herkese o derece yani:) Onceki evini cok sevdigin icin veya sende anilari oldugu icin kopamamis ve bu eve isinamamis olabilirsin ama emin ol evin cogu kisinin ruyalarini susleyecek kadar guzel , dogal ortamda, genis, tam cocuk buyutulecek bir ev. Ben normalde de country tarzini cok sevdigim icin evini country tarzi veya yar modern mobilyalarla dosenmis hayal ettim , basim dondu guzellikten:) Mobilyalarin bana gore biraz fazla avangard geldi, fazla klasik, ama hos gorunuyorlar. Acik renk ve zarif. Bu arada yatak odanda cok guzel, cati katinda. Onu ufak tefek degisikliklerle cok sicak ve romantik bir havaya buruyebilirsin bence. Allah gule gule mutlulukla oturmayi nasip etsin. Bana da boyle guzel ve genis bir eve sahip olmayi nasip etsin :D Bu arada cok merak ettim bu ev nerde?

merhaba kızlar..

tayinimizden dolayı şehir değiştirmek zorunda kaldık kiracıyım henüz kendi evimiz yok ama daha önceki evim site içinde 10 katlı binanın 9.katında küçük ama daha sevimli ve sıcak geliyordu daha aydınlık geliyordu şuan oturduğum şehire de alışamadın eve de alışamadım

evi görünce daha ne istiyorsun şükür haline diyeceksin herkez çok beğeniyor evi ama ben daha küçük sevimli evlerden hoşlanıyorum evi de ben görmeden eşim tuttu eşyalarla birlikte ben geldim.
perdelerim de olmadı ev sahibin eski perdelerini kullanıyorum almakta istemiyorum çünkü kiracıyım ama perdelerde gözüme çok batıyor sadece solonda ki fonlar benim inşallah zamanla eve alışırım.
bencede çok güzel evin çatı katına bayıldım bahçen süper tam olarak hangi şehir burası yakında bende memur olacağım nasipse araştırıyorum böyle bir evin kirasıda fazladır değilmi

bu evin bahçesini görünce eve bakmadan istiyorum derdim ben sanki hayalimdeki ev :)

merhaba kızlar..

amanııııınnnn tutmayın beni bende gelmek istiyorum :)) bu aralar acayip şehir değiştiresim varda:)

güle güle oturun :)

bende tülleri beğenmedim açıkçası, hani zamanınız varsa hobi sitelerinden bakıp bademli ip ... vs... örülenlerden kendiniz bişiler yapabilirsiniz, sanırım daha sempatik olur. ya o değilde o ev ısınıyormu ? ısınıyorsa kaça mal oluyor? walla biz burda 120 m evi zor ısıtıyoruzda, ama bahçe, salıncak , çardak hepsine değer yaaa heleki çocuklarınız varsa mükemmel işinize yarıcak bi ev.

Back
X