Sağol canım aslında çok ta kilo takıntım yok senelerdir 60-62 kg aralığındayım onu korusam yeter sağlığımı bozmadanFaydasını gordugun bir şeyi paylaşmak çok hoş bir davranış. Çok duyarlisin. Umarım istediğin kiloya sağlıkla inersin.
Bir kupaya yaklaşık bir tatlı kaşığı kadar koydum canım .tatlandırma amaçlı koyuyoyorum damak zevkine göre.günde yaklaşık 10 çay bardağı çay içtiğimi varsayarsak bi çay bardağına 2 adet kesme şeker atarsdım ki bu da 20 adet kesme şeker demekti .en azından gün içinde 20 tane şekerden arındırdım vücudumu.bir haftada da 140 çsy kaşığı şekeri silmişim hayatımdan ne mutlu banaCanım kaç millik bardağa ne kadar bal koydun ?
Süpermiş canım ya tebrik ederim bu arada ilgin için teşekkürlerBir kupaya yaklaşık bir tatlı kaşığı kadar koydum canım .tatlandırma amaçlı koyuyoyorum damak zevkine göre.günde yaklaşık 10 çay bardağı çay içtiğimi varsayarsak bi çay bardağına 2 adet kesme şeker atarsdım ki bu da 20 adet kesme şeker demekti .en azından gün içinde 20 tane şekerden arındırdım vücudumu.bir haftada da 140 çsy kaşığı şekeri silmişim hayatımdan ne mutlu bana
yeşil kahve nasıl tüketiyorsunuz ben çok duydum ama hiç denemedim denesemmi acaba şimdi kendi kendime bi program oluşturdum onu uyguluyorum amaBenimda dogum kilolarim vardi yesil kahve iciyorum bu aralar gercekten faydasini gordum 2 haftada 4 kg zayifladim.65 dim su an 61
Faydasını gordugun bir şeyi paylaşmak çok hoş bir davranış. Çok duyarlisin. Umarım istediğin kiloya sağlıkla inersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?