- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
Merhabalar ben de bu aralar hiç boğazımı tutamıyorum.Birde çayı çok seviyorum ve çay içerken devamlı bişeyler yeme isteği duyuyorum.Çayın yanında mutlaka bişeyler yerken artık devamlı bir ağırlık hissi yaşıyorum çünkü çok kaçırıyorum farkındayım.Keza aynı şekilde kahvaltı da da öyle çay tükettikçe devamlı ye ye artık mideme eziyet etmeye başladım.DEvamlı yedeikçe birde sık sık açıkıyorum haliyle.en son sabah birgün gene kalktım midemde bi ağırlık hissi akşamdan çay yanında abur cubur yendikçe yendi .Tartıldım ilk defa aç karnına 65 çıktım ki normalde 63 falan olmam lazım.Neyse sabah herkese kahvaltı hazırlarken bende bir fincana kaynar suyu döktüm azıcık çayın deminden koydum yarım limon sıktım balla tatlandırdım (biliyorum sıcak su balın özelliğini bozuyor ama ben sadece tat için kullandım normalde çayı şekerli içerim ) kahvaltıya başlamadan o bir fincan sıcak çayı içtim.Tadını da çok beğendim,Sonra ben bu bunu içtikten sonra canım birşey yemek istemedi ki çok şaşırdım hepten kahvaltısız kalmayayım diye biraz peynir ve yumurta yedim kalktım.heleki bu yediğim diğer kahvaltıların yanından geçmez.Sonra gün içinde açıktığımı hissedince suyu kaynatıp limon ve balla azıcık da çay demi koyaraktan içmeye devam ettim.Bu içtiğimi de gün içinde içtiğim çay niyetine saydım.Sonuçta aşırı yeme isteğimi körelttiğimi düşünüyorum.Bir tabak öğle yemeği bir tabak da akşam yemeği ile günümü bitirebiliyorum artık.ne yeşilliğimden geri kalıyorum ne de etten karbonhidrattan ne de meyveden.hepsinden yemiş oluyorum.Geçen haftaya kadar akşam yemeğinde 3 tabak yiyip birde üstüne çay yanında o gün ne varsa hepsini mideye hüpplettiğimi bilirim.bugün 1 hafta oldu bunu yapalı.bu sabah aç karnına 63.6 çıktım.öyle bir hafta içinde deli gibi kilo kaybı beklemiyordum ama bu sonuça da çok şaşırdım en fazla yarım kg kaybederim diye düşünmüştüm.Çünkü bu kiloyu 1 haftada almadım 1 haftada da kaybetmem diye düşündüm.Sabahları bile hafif kalktığımı hissediyorum artık çünkü akşamdan çok kaçırmıyorum.Neyse biraz uzun oldu ama kendi deneyimimi paylaşmak istedim belki bir nebzede olsun faydam olur. sizde yararlanır faydasını görürseniz paylaşırsanız sevinirim.