Buda benim Fincanım Varmı yorumlayabilecek kızlarrr ?

Evet canım kesinlikle elindeki neyse ona uymalısın
Sana getirileri çok olacak kafanı buna ver bu aralar başkabişi düşünme
Hayatın cilvesi de bu işte istemeye istemeye okuruz sonraadı kalır
Ama o bölümün getirdiği bi işimiz olur bu seferde aklımızdahep bi diğeri kalır :1:
Hayat işte ben de öyleyim ama mutlu olacaksak sonunda bırak hayatın dediği gibi olsun
Bu arada kendine bi uğraş filan bulabilirsin canım bu dasana iyi gelecek
Biraz da çevreden aileden soyutlanmış olursun sorunlar vardedin ya
En azından kendini dinlersin bi süre yada yeni bi çevreedinirsin
Yolun aydınlık yaa sadece şuanda kararsız ve karışık bidönemdesin hepsi bu canım

şu sıralar evden dışarıda uğraş bulacak pek şansım yok gibi ama bakalım :) kitap, müzik vb. şeyler işte..
sanatsal şeyler düşünürdüm sözel ağırlıklı biriydim ama sayısalcı olduk :) dediğiniz gibi hayırlısı ne ise nasıl mutlu olacaksak artık öyle olsun.. gerisi hobi olabilir belki :) memuriyet düşünüyorum en son bakalım :)
tekrar çok teşekkür ederim yolunuz aydın olsun sizinde, hayırlı ramazanlar dilerim :))

Son düzenleme:
xAyx; Yorumuna hayran kaldım canım,su ana kadar böyle yorum yapan çıkmamıştır falıma, ay müsait oldugun zaman bana da bakar mısın,iftar sonrası hemen içer yüklerim vallahi:9:

Kızlar bikaç kişinin falına bakıcam o yüzden zaman sorunu olabilir sakın bana bakmadı deyip üzülmeyin
Siz fotoları ekleyin ben hepsine bakıcam sırayla
Sevgiler :16:

Kızlar bikaç kişinin falına bakıcam o yüzden zaman sorunu olabilir sakın bana bakmadı deyip üzülmeyin

Geldim canım beniiimm kusura bakma ev işi hiç bitmiyor evin tek kızıda olunca:9: Est. zaten zaman ayırıp kafa yoruyorsun,çok mahcubum zaten benim için sorun değil ne zaman istersen:16:

Gamzelimmm falın harika dahaşimdiden çok hoşuma giden şeyler oldu hemen detaylandırıyorum cancağzım :9:

Canım bana baktıgın falı nişanlımda okudu.Onun içinde kapatsak bakarmısınnn:17: Gerçi daha çok benım istegımle tamam dedi ama:17: En kısa zamanda bende onunkileri yuklerım.

qamzelime Canım hayatın o kadar net kianlatamam
Sanırım sen de kişilik olarakbunu seviyorsun biraz kesinliği olan şeyleri biraz garanti görünen şeyleri
Ve hayatın da hep böyle…
Kocamaaaan bi balık var ama benbu balığı kısmetin yanında emek olarak adlandırmak istiyorum
Bugüne kadar ne için emekettiysen ona say canım söyleyeceklerimi
Çok bol ve güzel şeylerinyanında çok da güzel bi sonuç verecek bu balık sana
Ve yüzmüş kuyruğuna gelmişsindeyim yerindeyse canım
Tabi her şey böyle güzelken gözeksik olur mu olmaz…
Ama her şey o kadar olmasıgerektiği gibi ve net ki o gözün etkisi filan kalmamış
Şimdi emek ettiğin ve mutluolarak yaptığın bu işin meyvesini yeme zamanın gelmiş canım
Hemen üstünde çok büyük ve temizbir kalp var ve bi bebek saflığıyla bakıyorsun bu işe
Sanıyorum bu kalp de çok güzelbi kesinlik ve mutlulukla ilerleyecek çünkü her işin kesin senin
Acaba mı yapsam olur mu larıkafandan atmışsın karakterin gereği de hep böyle güzel şeylerle karşılaşacaksınbu çok büyük bi artı..

(devamı)Bu arada çok talip var maşallahama kafa birinde işte naparsın J olsun olsun o kurduğunkocaman temiz kalbin sahibi yerini buluyor..
Bişey almak için yada aklındakibişeyi gerçekleştirmek için küçük bi yolculuğun var yada bi tatil
Ama bişey vesile olacak buna vekendi arabanız varsa eğer onunla çıkıyorsunuz yola..
İstediğin şey olacak buyolculuğun sonunda canım ve dolu dolu döneceksin maddi manevi
Bu arada sana kötülük etmeyeçalışan biri var farkında ola da bilirsin olmaya da bilirisn canım
Yalnız bu da güzeldir ki bu kötüniyetli arkadaş sana zarar verene kadar kendi kuyusunda boğuluyor
Onun da birileri önünü kesiyorbi şekilde..
Tabağında gördüğüm şu canım
Çok severek ve isteyerek büyükbi özenle içinde sakladığın bişey var senin
Ve kimseyi buna yaklaştırmıyorsunbu bi niyetten tut da sırra hatta prensibe kadar sayılabilir
Yalnız bu kadar kendi içindesaklaman bi süre sonra bazı kişilere zarar veriyor aman dikkat
En azından paylaşılması gerekenkişiler varsa onlarla paylşamalısın bi an önce
Her şey gönlünce olsun canım :16:

Son düzenleme:
Canım bana baktıgın falı nişanlımda okudu.Onun içinde kapatsak bakarmısınnn:17: Gerçi daha çok benım istegımle tamam dedi ama:17: En kısa zamanda bende onunkileri yuklerım.

Tabiî ki canım ama şimdi bikaçarkadaşa bakmam gerekiyor
Epey zaman alacak sonra da birazişlerim var çıkmam lazım
Yarın eklemen mümkünse bakarım

canım boş vaktinde banada bakarsan çook sevinirim :)) $2013-07-14 00.33.03.webp $2013-07-14 00.34.16.webp $2013-07-14 00.34.50.webp $2013-07-14 00.35.47.webp

xAyx; Ah canım benimmmm,yorumlayan ağzına,yazan ellerine sağlık..Ne güzel yorum bu böyle,bu denli mutsuz oldugum bir zamanda..İçimi öyle neşe ile doldurdun ki inşallah demekten kendimi alamadım,bilmesem beni tanıyorsun diyeceğim:81:

Hissiyatlarını çok güveniyorum,o temiz kalbinin hissettiklerinin doğruluğuna da,hakkını helal et bebekiiiimmm:54:

xAyx; Ah canım benimmmm,yorumlayan ağzına,yazan ellerine sağlık..Ne güzel yorum bu böyle,bu denli mutsuz oldugum bir zamanda..İçimi öyle neşe ile doldurdun ki inşallah demekten kendimi alamadım,bilmesem beni tanıyorsun diyeceğim:81:

Hissiyatlarını çok güveniyorum,o temiz kalbinin hissettiklerinin doğruluğuna da,hakkını helal et bebekiiiimmm:54:

canımm ne demek çok teşekkür ederim eğeryüzünü biraz olsun güldürebildiysem ne mutlu bana:54:

Canım zamanında birisi için çokbüyük bi fırsatı tepmişsin
ama hala bi şansın var birazdiretirsen o fırsat seni bekliyor yeniden değerlendirebilirsin
bu arada küçük bi kız çocuğu vebebek çıkmış falında eğer evliysen evlatların olabilir(Allah bağışlasın)
yada aileden olabilir buçocuklar..
aynı zamanda zor bi şekilde eldeedilmiş sanki yada olmaları için çok uğraşılmış gibi bi düşünce oluştu bende..
yalnız bu çocuklar biraz dahafazla ilgi ve alaka bekliyorlar
çocuk olabilirler ama onların daüzüntüleri içlerine kapanıklıkları olabiliyor
biraz daha dikkat edin üstlerinedüşün derim bu aralar..
canım şuan dile getiremediğinbitakım şeyler var
aslında senin de kararsızlıkiçinde olduğun durumlar doğru mudur?
Öncelikle kendi içindeşekillendir bu içinde bulunduğun durumu
Ne istiyorsun nasıl mutluolursun yada sorun nedir? Bunlara tam bi anlam kazandırdığında her şey yolunagirecek göreceksin ama öncelikle kendine açık olman gerekiyor

Back
X