Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim=)

hseasu

MİRA DENİZ =) KIZIM
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
95
1
96
İstanbul
$DSC_0020.webp $DSC_0058.webp $DSC_0136.webp

maşallah çok güzel bir gelin olmuşsunuz. gelinliğiniz sade ve çok hoş bir model, Allah mesut etsin.

minenes kk da en çok takip ettigim isimlerden birisin, özellikle gelinlik konusunda.. begenmene inan çok sevindim sade modellerden hoşlanıyordum.. ve dantel olsun istiyordum kollarında gönlüme görede oldu ... hersey su gibi aktı gitti dügünüm kınamda hersey güzeldi ...insanın sevdigine kavuşmasıda ayrı güzel...

buketiniz de çok tatlıymış bu arada :) evet, düğün önemli, güzel ama kesinlikle düğünden sonra aynı evde yaşamaya başlamak paha biçilemez :) yani en azından ben annemlerin evinden gelin olarak ayrıldığım ve eşimle düğünde beraber yaşamaya başladığım için bunu deneyimleyebildim :)

öncellikle maşallah çok yakışmışsınız :nazar::nazar::nazar::nazar:çok sade ve hoş bir gelinlik kol dantelleri çok güzel tam istediğim gibi ayrıca vücudunada çok yakışmış bukette çok güzel allah mutlu etsin fotolar hidiv kasrındamı çekildi

gelinlik arşivime kaydetsem sorun olmaz dimi burda çoğu kişinin gelinliğini kaydettim model olarak

buketiniz de çok tatlıymış bu arada :) evet, düğün önemli, güzel ama kesinlikle düğünden sonra aynı evde yaşamaya başlamak paha biçilemez :) yani en azından ben annemlerin evinden gelin olarak ayrıldığım ve eşimle düğünde beraber yaşamaya başladığım için bunu deneyimleyebildim :)
kesinlikle minenes en güzel yanıda sevdiginle olmak...gelin çiçeğim renkli olsun istedim .. beyaz gelinlikte beyaz çiçek farkedilmiyor=))
öncellikle maşallah çok yakışmışsınız :nazar::nazar::nazar::nazar:çok sade ve hoş bir gelinlik kol dantelleri çok güzel tam istediğim gibi ayrıca vücudunada çok yakışmış bukette çok güzel allah mutlu etsin fotolar hidiv kasrındamı çekildi

gelinlik arşivime kaydetsem sorun olmaz dimi burda çoğu kişinin gelinliğini kaydettim model olarak
merhaba canım evet resımler hidiv kasrında çekildi,, tabiki kaydedebilirsiniz gelinlik modelleri o kadar fazla iki seçmekte insan zorlanıyor bendee gönlüme göre sectim sade olsun istedim...

Yakismis, Allah mutlu etsinn...
teşekkürler....=)
Çok hoşsunuz bir de gelin çiçeği cok güzel mutluluklar:)
çok teşekkürler...=) begenmenize sevindim

Back
X