• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek kardeşimin eşinin gelinliği

Hala böyle gelinin giyimine karisan cahil aile tipleri varmi yahu? Allah geline sabir versin ama inaniyorumki zaten hepinize gerektigi gibi davranip uzaklasir aileden.

Selamlar. Geçen hafta sonu erkek kardeşimin nikahı oldu. Daha öncesinde gelinin giyeceği gelinlik hakkında annem kardesime çok açık olmasın uyarı yapmış. Bilmiyorum neler geçti aralarında. Nikah günü ben gayet her şey güzel geçti diye düşünürken kızkardeşim (o da açık öğretmenlik yaptı şu an bebeğini büyütüyor ) Annem gelinliği nikah günü takmış grlinlikte yani çok açık değil ama göğüsleri normalden büyük olunca baya sıkışmış gözüküyordu . Eliyle düzeltti oturunca annem kızkardeşim acı icindeletmis ben dün öğrendim. O akşam ben paylaşım yaptım sosyal medya dan wattsapdan bana paylaşma demişlerdi tepkiymis benim alanım paylaştım. Dünde kızkardeşim mesaj çekmiş annem sana kırgın haberin olsun. Beni rahat olmakla suçluyorlar çok sinirlendim anneme de kızkardeşime de mesaj attım. En güzel yaşamamız gerekrn zamanı mahfediyolar. Bize uymayabilir değer yargilarimiza giyindi tarzı tavrı ama sonuçta kardeşim seçti onu. Hayatı küçük de değiller . Beni de dramaya dahil etmek istiyorlar. Amcamlar görmüş, rezil olduk diyo kızkardeşim
Anne ve kızkardeşin evlerden ırak kaynana görümce ..sakın onlara uyma .. sen yeğeninle mutlu hala yeğen olurken onlar toruna yeğene hasret iki şeytan olarak hayat sürecek muhtemelen berbat bir kafa yapısına sahipler çünkü

Benim de gelinligim onlara göre biraz açıktı , kaynanam ayılıp bayıldı, sonra eltim daha açığını giydi daha beter ayılıp bayıldı ama alıştı. Gidip türbanlı gelin alsaymış anneniz , hayatının en özel günlerinden biri ve birileri çıkıp baltalıyor. Yeminle elimi gırtlağına geçiresim geliyor bazılarının.

ailesi gelinlerinin tombik memelerini belli eden gelinlik giymesi yüzünden kahrolmuslar, cok aci cekmisler. cok utaniyorlarmis tembihlemisler "kimse paylaşmasın, gormeyenler bilmesin" diye. konu sahibi de whatsappa atınca ailesi ona küsmüş
Şimdi daha mı iyi oldu, ekstradan 3K kişi daha konuyu görüntülemiş. Düğünde o kadar insan yoktu. Konu sahibi annesini ve kardeşini protesto etmek için burada fotoğraf paylaşmalı bence :D Biz de ordan acıyı ölçeriz.

hahaahaha size ne ya
size ne gelinin memesinden?
niye aci icindeler? konuklar gelinin catalini gördü diye mi??

acı içindeler kısmına bastım kahkahayı 😂😂
1000040220.webp

Selamlar. Geçen hafta sonu erkek kardeşimin nikahı oldu. Daha öncesinde gelinin giyeceği gelinlik hakkında annem kardesime çok açık olmasın uyarı yapmış. Bilmiyorum neler geçti aralarında. Nikah günü ben gayet her şey güzel geçti diye düşünürken kızkardeşim (o da açık öğretmenlik yaptı şu an bebeğini büyütüyor ) Annem gelinliği nikah günü takmış grlinlikte yani çok açık değil ama göğüsleri normalden büyük olunca baya sıkışmış gözüküyordu . Eliyle düzeltti oturunca annem kızkardeşim acı icindeletmis ben dün öğrendim. O akşam ben paylaşım yaptım sosyal medya dan wattsapdan bana paylaşma demişlerdi tepkiymis benim alanım paylaştım. Dünde kızkardeşim mesaj çekmiş annem sana kırgın haberin olsun. Beni rahat olmakla suçluyorlar çok sinirlendim anneme de kızkardeşime de mesaj attım. En güzel yaşamamız gerekrn zamanı mahfediyolar. Bize uymayabilir değer yargilarimiza giyindi tarzı tavrı ama sonuçta kardeşim seçti onu. Hayatı küçük de değiller . Beni de dramaya dahil etmek istiyorlar. Amcamlar görmüş, rezil olduk diyo kızkardeşim
Annende kardesınde narsist ve bencil...Onlara sen de gelın hanımda sınır çizsin...Herkesin aklı var fikri var ...Bu nasıl bir yobazlıktır yaa...İmkanlar olsa taslayacaklar onlar gibi düşünmeyen insanları...

Konu sahibi anneniz şişman bir kadın di mi ? E Eylulumsvd

Kendi vücudundan memnun olmayan başkasına takar çünkü

Allah kıza sabır versin inşallah kv ve görümcek iyle görüştürmez kardeşinizi 🤲🏻

Bu din değil dindarlık değil bi geline bile kötü bakan sapıktır.

Benim memelerimde iri, görümcem düğünde gelinliğimi çekiştirdiğim zaman göğüslerin gayet güzel saklama bırak demişti hdısjs linçlenmeyeceksem kendisi çarşaflıdır. Ama yakışana da yadırgamaz yani

Back
X