buda benim güzel evim

tugce0107

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
786
110
73
DSC_0020.webp
DSC_0020.webp
DSC_0021.webp
DSC_0022.webp
DSC_0023.webp
DSC_0018.webp
DSC_0019.webp
DSC_0017.webp
DSC_0015.webp
DSC_0016.webp
aslında altı ay önce evlendim kızlar ama fotoları ancak koyabilidim kirada oturduğum için çok bişey yapamadım ama olsun beğenilerinize sunuyorum :)
DSC_0015.webp

Canim cok şik ve sade kendi mobilyalarima cok benzettim. Son zamanlardaki beyaz mobilya cilginliginin aksine mobilyada ahsap mese gorunumunun cok daha şik durdugunu ve modasinin hic bir zaman gecmeyecegini dusunenlerdenim gule gule kullan canim agiz tadiyla..

çok teşekkür ederim kızlar bende aynı fikirdeyim çok fazla beyaz country kullanan var önceden severdim ama artık hiç cazip gelmiyor :)

Ben beyaz mobilyaları daha çok beyenıyorum ferahlıgı sevıyorum ama Seninde evin çok şık canım güle güle kullan sanki avize başka birsey olabılırdı odaya çok klasik kalmış tabi bu benım görüşüm ....

(: Ne kadar güzel yeni evlisin .. Ben bir baktımda tarihe 1.5 yıl olmuş bile.. Zaman su gibi akıyor arkadaşım Rabbim huzurunuzu bozmasın bir ömüt boyu mutluluklar :KK54:

herkese teşekkür ederim güzel yorumlarınız için allah herkese en güzelini en iyisini nasip etsin inşallah :)

resimleri düzgün koyabilseydiniz daha güzel olacaktı..iyi günlerde oturun inşallah

sade ve şık canım Allah hayırlı, mutlu, sağlıklı günlerde yaşatsın inş. diğer odaları da bekleriz ama:p

Back
X