Buda benim güzel kızım kokoşummm

Hiiiii çok tatlı bayılıyorum bu cins kedilere tam bir prenses oluyorlar, bi tanede ben istiyorum amaaa eşim pek istemiyor hep uzaktan seviyorum.

iran yavrusu arıyorum bende 2 aydır çok güzel maşallah

Hiiiii çok tatlı bayılıyorum bu cins kedilere tam bir prenses oluyorlar, bi tanede ben istiyorum amaaa eşim pek istemiyor hep uzaktan seviyorum.

hiç sorma cnm bizimkide öyle nasıl sevdiriyor kendisini bir görsen... bende nişanlıyken kedisiz duramam evlenincede bakıcam haberin olsun diyordum kesinlikle istemiyordu... Sonra kokoşu görünce almış getirmiş süpriz yapmış bana şimdi benden çok seviyor kızım kızım diye

Aman allahımm bu ne ya maşşallah ne kadar güzel bir kedi böyleee suratları zaten muhteşemmm mıncıklarr dururum ben bunu yaaaa

Bizde öyleyiz evimizin maskotu oldu öyle hareketleri varki sevmemek imkansız bazen çok sıkıp öpüyorum kaçıp saklanıyor hemen

iran yavrusu arıyorum bende 2 aydır çok güzel maşallah

Bizimkide çifleşmek istiyor ama veteriner daha küçük biraz daha büyüsün dedi.. kendi cinsiyel çifleştircez bebişimiz olursa veririm sizi bir tane :))

ayy allahım ne kadar tatlı birşeyy
bende kedi hastasıyım ama bi türlü eşim izin vermiyo evde besliyim çok şeker yaaaa

Canım gerçeketen kızın sandım forumdan takip ederken....
Pek bi dadlu kız bu...
Pamuk pamukkkkk

ayy allahım ne kadar tatlı birşeyy
bende kedi hastasıyım ama bi türlü eşim izin vermiyo evde besliyim çok şeker yaaaa

Bende çok seviyorum küçüklğümden beri mutlaka bir kedim vardır kimler geldi kimler geçti benim eşimde sevmezdi ama şimdi varsa yoksa kokoş

Canım gerçeketen kızın sandım forumdan takip ederken....
Pek bi dadlu kız bu...
Pamuk pamukkkkk

:))) O günleride görürüz yakında cnm hayırlısıyla tüğ yumağı resmen insanın sevdikçe sevesi geliyorrr :)

ay gerçekten mi yaaa çok mutlu olurumm şimdi bile oldum

kızlar 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim :S tabiyki herkez şuanda kokoşun gitmesi konusunda ama ben ona kıyamıyorum ki... araştırdım aşıları falan yapıldığı için dışarıda çıkmadığı için şuan bize bir sakıncası yok...Ama boş bir odam var orası onun odası yumu maması yuvası hep orda bebek geldiği zaman orayı ona oda yapmak zorundayım... tek skıntım bebek geldiğinde kokoşu bakıcam yerim yok verirsekte gözümün arkada kalmıycağı bizim kadar iyi bakan birine vermem gerek çüknü iran kedisinin bakımı hiç hiçte kolay değil ne yapıcam bilemiyorum kızıma hiç kıyamıyorum

ne güzell ya darısı benim eşimin başınaa aminnnn

amaninnnnnnnnn birde tv izliyor allahım yemelik bir pamuk var burdaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…