• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okulda yaşanan durum öğretmenin tepkisi

Evet aileler yuz göz olmamalı. Öğretmen halledecekti. Mala zarar cana zarar. Olsun çocuk onlar diye üstü kapatılmaz olan zarar gören çocuğa olur... Bilerek yapan zorba bı cocuksa devam edecektir. Bugün ona yarın başkasına. Rahat rahat takılır evet ailesinin bilmesi gerekirdi. Çünkü her zaman ağız ağıza durmuyor çocuklarla öğretmenler.. çocuk nasılsa beni savunan yok kendimi savunayim diyebilir?? Ya da içine çekilebilir!??? Öğretmenden bı halt olmaz. Aklı sıra olay büyümesin demiş. Valla eşimin gozlugunun üstüne oturdum kırılmadi . Oğlan mutfaktan balkona fırlattı sadece köşesi buzlandi nasi bı şaka imiş bu çocuğun gozundeyken kırılıyor??

Sayın bilirkişi çocugumu okula göndermeyip sisteme dahil etmeme hakkım var mı? Aa sanırım var kolluk kuvvetlerine ifade verip belli bir tazminat ödeyince oluyordu değil mi?
Bu konuda haklısınız. Çocuğunuzu okula göndermek durumundasınız. Ama tek bir şey dikkatimi çekti. Üst perdeden baktığınıza dair ifademe tepki vermemişsiniz. Demek ki o kısmı doğru yakalamışım.

Herkes ne kadar ponçik, çocuklar resmen canavar ne kazası, çoğu kötülüğü bile isteye yapıyorlar.
Karşı tarafa o gözlüğün parasını ödetirdim ben olsam. Herkes çocuğunu uyarsın. Sizin çocuğunuzun hatasında da siz uyarın.

Bu konuda haklısınız. Çocuğunuzu okula göndermek durumundasınız. Ama tek bir şey dikkatimi çekti. Üst perdeden baktığınıza dair ifademe tepki vermemişsiniz. Demek ki o kısmı doğru yakalamışım.
👏👏👏Nasılda yakalandım.
Skandal
Öğretmenin tavrı sizce alt perde mi?
Velilerin iletişim kurmasını istememek kişi haklarına aykırı bir defa?
Öğretmen hakimiyeti sınıfta kurabilir veli üzerinde değil
Ama siz eğitimci olduğunuz için beni kitap okumamakla yaftalama hakkına sahipsiniz zerre tanımadan

Back
X