Buda benim hikayem...

syhn61

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
153
107
303
40
2013 yılının eylülünde evlendım 30 yasındaydım.ıkı ay sonra adetım gecıkınce hamıleyım dıye yuzumde tebessumle kosarak hastaneye gıttım.hamıle haberı beklerken yuzume soylenılen cumleler sen dogal yolla anne olamazsın,erken menapoz baslangıcı,fsh yukseklıgı(15),yumurta rezervı dusuklugu,nedenıyle hemen tup bebek yapırmalısın denıldı.

hastaneden cıktıgımda dünyayı sırtıma koydular sankı,eve aglaya aglaya geldım.kadınlar kulubu maceram o gun basladı.soylenılenlerın ne demek oldugunu burdan okumaya arastırmaya basladım.fsh hıc dusmez bunun ılacı yok denılmıstı bana.tedavı ıcın bursaya gıttım dr verdıgı ılacla fsh dustu ve klomen verıldı yumurta buyutulmeye calısıldı buyudugu bır ayda asılama yaptırdım ancak negatıf sonuclandı.duydugum butun kürleri uyguladım.ama hıc ıse yaramıyordu.

psıkolojık olarak cok yıpranmıstım cunku cok cocuk ıstıyordum 9 ay tedavıyı bıraktım dusunmuycem kendılıgınden olur belkı dedım ama olmadı.daha sonra hazıran ayında tup bebek deneyelım dedık ve denedıkte.
ancak 3 yumurta buyudu ancak 1 tanesı yeterlıydı. onda da dollenme olmadıgından transfer olmadı.yıne bır hustandı.ancak bu ay hamıle kaldım dogal yolla 6 haftalık hamıleyım ve tum kalbımle dılıyorumkı rabbım bu mutlulugu sızede taddırsın.boyle yazdıklarında aglayarak okurdum ama ınanın derlerdı ınanmazdım gercekten vakıt bu vakıtmıs.herseyın bır vaktı varmıs.hamıle oldugumu yazacakmıyım bende buraya derdım .aglayarak dua ettıgınızı bılıyorum.hamıleler hep banamı denk gelıyo sokakta dedıgınızı bılıyorum.olacak rabbım nasıp edecek .SABIR SADECE SABIR kendınıze ıyı bakın allaha emanet olun.

Ahhhh yazdiklarinizi hayretle okudum sonu çok güzel olmuş ama coook geçmiş olsun Allah bebeginizi sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah ;) ;)
Benimde olmuyor malesef inşallah bende bir gün sizin gibi buraya boyle güzel haberler yazarım :)

amın tum kalbımle dılıyorum ınsallah rabbım sızıde sevındırır.cok tesekkur ederımmm

Mrb.34 yaşndyım 3 yıldır erkek arkadaşım var ve biz bu aralar evlilik düşünmeye başladık. Ama ki bende 2016 haziran ayında 3 kez üst üste adet olunca doktora gittim ve haziran ayından beridir dünyam yıkıldı erken menapoz denildi ben evlenmeyi düşünüyorken başıma böyle bişiy geldi erkek arkadaşıma erken menapoza girdiğimi söyleyemiyorum ilaçla adet oluyorum doktor adet düzenleyi verdi diyorum yumurtalık rezervim de bitiyormuş diyebildim sadece bunları söyledim erkek işte geçer geçer diyor anlamıyor ki işin ciddiyetini evlenmek içşn elini de çabuk tutmuyor daha yeni yeni karar verecek daha öyle durum işte bu arada östrojen hormınu yumurta olmayınca üretilmiyor ya doktor bana bende olmayan hormonları ilaç ile veriyor divina kullanıyorum bu ilaç ile adet oluyorum. Neyse divina nın içinde 11 tane östrojen hapı beyaz olan 10 tane de progesteron mavi hap var 21 gün içiliyor sonra 7 gün ara veriliyor işte şimdi östrojeni alırken vajinada kayganlaşıyor tamsm ama progesteronû alırken ve 7 gün arada kayganlaşma olmuyor ben masturbasyon yaparken bunu fark ediyorum şimdi evlendim diyelim ben kuruluk kısmını nasıl aşıcam bilgisi olan

Birde 30 yaşında menopoza giren ve evli olan arkadaşım siz bu konuyu daha iyi bilirsiniz menapoza girişten ne kadar zaman sonra çocuk oldu çocuk olana kadar ki süreçte neler yaptınız amh değeri artar mı ki saraçoğlu artar diyor bende kürleri yapıyorum şu an amh değerini arttırmam lazım Lh yumurta üretimi artmalı e2 östrojen artmalı bunu nasıl yapıcam
Bende evlenip çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.
Ne olur Allah ım beni bekar bırakma evli yap ve evli olursam çocuk ver allahım
Dayanamıyorum depresyondayım öyle bir bunalıma girdim ki geceleri i

Allah kucağına almayı nasip etsin inşALLAH, bende doğuştan yumurta rezervi azlığı var. Hiç adet görmedim bugüne kadar. İki kere estrofemle gördüm. En son gittiğimde tamamen bittiğini menopoza girdiğimi söyledir. 19 yaşındayım , bu sene sonunda evlenicem beni çok seven bi hayat arkadaşım var ama , yinede çok üzülüyorum psikolojim alt üst..

2013 yılının eylülünde evlendım 30 yasındaydım.ıkı ay sonra adetım gecıkınce hamıleyım dıye yuzumde tebessumle kosarak hastaneye gıttım.hamıle haberı beklerken yuzume soylenılen cumleler sen dogal yolla anne olamazsın,erken menapoz baslangıcı,fsh yukseklıgı(15),yumurta rezervı dusuklugu,nedenıyle hemen tup bebek yapırmalısın denıldı.

hastaneden cıktıgımda dünyayı sırtıma koydular sankı,eve aglaya aglaya geldım.kadınlar kulubu maceram o gun basladı.soylenılenlerın ne demek oldugunu burdan okumaya arastırmaya basladım.fsh hıc dusmez bunun ılacı yok denılmıstı bana.tedavı ıcın bursaya gıttım dr verdıgı ılacla fsh dustu ve klomen verıldı yumurta buyutulmeye calısıldı buyudugu bır ayda asılama yaptırdım ancak negatıf sonuclandı.duydugum butun kürleri uyguladım.ama hıc ıse yaramıyordu.

psıkolojık olarak cok yıpranmıstım cunku cok cocuk ıstıyordum 9 ay tedavıyı bıraktım dusunmuycem kendılıgınden olur belkı dedım ama olmadı.daha sonra hazıran ayında tup bebek deneyelım dedık ve denedıkte.
ancak 3 yumurta buyudu ancak 1 tanesı yeterlıydı. onda da dollenme olmadıgından transfer olmadı.yıne bır hustandı.ancak bu ay hamıle kaldım dogal yolla 6 haftalık hamıleyım ve tum kalbımle dılıyorumkı rabbım bu mutlulugu sızede taddırsın.boyle yazdıklarında aglayarak okurdum ama ınanın derlerdı ınanmazdım gercekten vakıt bu vakıtmıs.herseyın bır vaktı varmıs.hamıle oldugumu yazacakmıyım bende buraya derdım .aglayarak dua ettıgınızı bılıyorum.hamıleler hep banamı denk gelıyo sokakta dedıgınızı bılıyorum.olacak rabbım nasıp edecek .SABIR SADECE SABIR kendınıze ıyı bakın allaha emanet olun.
HAyırlı olsun cnm rabbim bebişini sağlıcakla kucağına alasın inşallah inan bende hep diyorum sanki ben evlendim millet doğurmaya başladı her gün bir hamile haberi etrafımda herkes ya hamile ya bebekleri oldu ben hala boşşşşşş yoruldum bıktım usandım artık vardır bir zamanı bende öyle diyorum ama gerçekten usandım artık allah bu darlıktan tüm isteyenleri yanısırada beni çıkarsın inşallah boğuluyorum artıkkkk ....Dün çocuk die gördüklerim bu gün anne oldu bana dua ediyolar allah razı olsun ama kendimi ezik hissediyorum :( kocamada bu sıkıntıları yaşattığım için çok üzülüyorum :(((

senın yasadıklarını yasadım ama ınan vardır bır zamanı.buraya yazıp yazmamakta bıle kararsızdım hamıle oldugunu soyleyenlerın yazısını okuyup ağlardım.neden ben derdım tum kalbımle soyluyorum aklından cıkmıyo cıkmazda mıllet gozunede batıyo ama zamanı varmıs dedıgım gıbı .bana oyle dedıklerınde he he var zamanı avutmayın benı derdım.rabbım tezzzz zamanda ummadıgın anda gulsun sana yanında olsun ınsallhhhhh.

Back
X