Mutfak Dekorasyonu Buda benim karamutfağımm

meraba canım bende mutfak yaptırıyorumda şuan hyeni evimize , bende tezgahta kararsız kaldım benim kırmızı beyaz olacak dolaplarım parlaklardan mebran. ama tezgah siyah mı beyaz mı olsun diye karar vermeiyorum da. siyah tezgah kullanışlı mı nasıl su lekesi bile bellioluyormu diye soracaktım sana

bu arada mutfağın harika olmuş güle güle kullan. mutlu mesut yemekler pişir içinde. bende siya h beyaza çok özenmiştim ama sonunda kırmızı beyazda karar verebildim bakalım tezgaha da beya z düşünüyorum ama sence nasıl olur.

canım siyah tezgaımı cok seviyorum yaptırsam tekrar siyah yaptırırdım yerinde olsam kırmızı gri tezgah siyah yaptırırdım yada hepsi kırmızı tezgah siyah ama kırmızı ve grinin uyumuda çok hoş

akannehir bayıldım bende mutfağımı yaptırıcam ve araştırma içindeyim mutfanı görünce işte buuuuuuuu dedim kaydirigubbakcemile2 canım kocaelindeymişsin hemde ayıp olmazsa nerde yaptırdığını sorabilirmiyim

çok güzel olmuş mutfağınız gerçekten çok hoş ve modern duruyor güle güle kullanın

çok güzel güle güle kullanın mis gibi yemekler pastalar börekler yapmanız dileğiyle fırınınız ve davlumbazınızın markası termikel sanırım benimkilerin aynısı ara taşlarınızda benimkilerden benim ara taşlarım siyah beyaz ve kırmızı dolaplarımda kırmızı beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…