• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu buda benim oturma odası takımım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

niluferarda

muhatabım olamazsınız
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
4.025
28
358
fotoları netten aldım benimkisi yeşili makina çekmediği için netteki kahveleri ekledim kızlar bu koltuklarımı çok seviyorum yatak olması çok güzel 5 senelik evliyim ve koltuklarım hala ilk aldığım gibi çok hoşuma gidiyo yastıklarınıda rahatlıkla makinada yıkıyabiliyorum fermuarlı olmasıda rahatlık eşim yastıklarını kaldırıp bütün gece geniş geniş tv seyrediyo iyiki bunları almışız diken üstünde oturur gibi olmuyoz diyo

Eklentiler

• $gondo3-1l.webp
    $gondo3-1l.webp
    30 KB · Görüntüleme: 618
  • $gondol.webp
    $gondol.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 616
  • $gondosndk.webp
    $gondosndk.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 639
  • $gondoytkl.webp
    $gondoytkl.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 596
Son düzenleme:
Canım bende bunun beyaza morunu aldım daha gelmedi.Ama gelmesini sabırsızlıklar bekliyorum çünkü çoooooook beğenerek aldım.

Canım bende bunun beyaza morunu aldım daha gelmedi.Ama gelmesini sabırsızlıklar bekliyorum çünkü çoooooook beğenerek aldım.

canım hayırlı günlerde kullan çok memnun kalacaksın ben 5 sene olmasına raymen çok seviyorum şu sırt minderleri varya şimdi onları başka desende kılıf diktiricem biraz değişiklik olsn diye bakalım kısmet ne zamana olacak

mobilyanızı çok beğendim bende alıcam inş ilgimi çok çekti ne kadar fiyatı bilginiz varmı sitesinde bulamadım fiyatı

markası ne bunların çok hoş güle güle kullanın

mobilyanızı çok beğendim bende alıcam inş ilgimi çok çekti ne kadar fiyatı bilginiz varmı sitesinde bulamadım fiyatı

canım ben bu koltukları bursa inegöl den aldım aldığımızda 1700tl idi şimdi 2000tlye çıkmış burdanda bakabilirsin model adı gondol benim takımda 2 tane 3 lü 2 tane de berjer var
Gondol Koltuk Takımı diye geçiyo internetede online sipariş hattı açmışlar
vereceyim linkte koltuk takımlarını tıkla ordanda 2ci sayfayı aç orda gondol koltuk takımı di,ye çıkıyo bide orada berjer kolları metal üzeri kumaş kaplı benim berjer kollarıkumaş kaplı metal yok çeşitlerini görebilirsin inegölde isteye görede değişiklik yapılıyo

Mobilyam İnegölden | Online Mobilya Alışveriş Merkezi:) inegöl ...
www.mobilyaminegolden.com/ - Önbellek

3+3+1+1
3'lü kanepeler yataklı ve sandıklı

Fiyatı : 1.990,00 TL
Havale ile : 1.890,50 TL

Son düzenleme:
Bende çok beğendim koltuk takımınızı.

Benm koltuk takımlarımda mobilyaminegolden.com dan alınma.

canım güle güle kullan online siparişte bire bir aynısımı geldi ben yerinden aldım istediğim bikaç bişey vardı onlarıda kırmadılar yaptılar

Modeline bayildim.
Cok guzel .
Bende yesili var demissin kahverengi yerlerimi sende yesil?
Acikmi koyumu?
Cicek motifleri ayni resimdeki gibimi?

Back
X