Cok tesekkur ederim cok sagol canimsiyah süper ya..Allah ağız tadı ile huzur ile oturmayı nasip etsin.
Yorumun icin tesekkur ederim sagolun aslinda bu koltuklarin yastiklari yoktu o yastiklar anneannemin koltuklarinindi kendisi kullanmak istemedi ben evime getirmistim o yuzden uyumlu gelmemis olabilirKoyu renk hic tarzim değil. Bence yastiklarin kiliflarini değiştirebilirsiniz. Haliniz da yastik kiliflariyla ayni olabilir. Bilmiyorum siyah beni cok boguyor.
Mesela şöyle olabilir:
Şöyle yastiklar kirmizi olabilir. Cok guzel olur
Sagol cok tesekkur ederim yorumun icin salonumu okadar cok sekilden sekle soktum ki tek duzelikten hic hoslanmam surekli degistiririm en son hali bu :) aklimda bulunsun gene bir degisiklik yaparimBeğendim salonu ama düzenini degistirmelisin bence büyük gibi duruyor televizyon çok kör noktada kalmis yemek masasinin önündeki koltuklar daha farkli yerleştirilebilir onun dişinda renkler güzel:)
Televizyonun yanındaki uzun olan dolap kaba olmulş..
Ve salon çok tek renk gibi duruyor halı veya koltuk yastıklarının rengi değiştirilse bence daha hoş olur ...
Salonun o kadar geniş ve güzel ki, aslında çok farklı renkler kullanabilirdin.
Yanlış anlama, elbette senin zevkin önemli ama mobilyalarındaki deri kaplama ve ağırlıklı olarak gümüş rengi kullanman biraz boğmuş sanki. Lütfen kırılma, lütfen kırılma
Eğer mobilyalarını değiştirme imkanın yoksa, halı,perde ve kırlentleri değiştirebilirsin. Birde kırmızı, mor, ve yeşilli tonlarda aksesuar kullanabilirsin. Beyaz aksesuarlarda yakışacaktır.
Orta sehpanı da beyaz bir sehpayla değiştirirsen daha ferah olur.
Once kusura bakma soyleyeceklerim icin, hepimizin yuvasi evi guzel tabi ki...
Salonun cok soguk geldi bana, renk lazim. Siyah ana renk olarak kalabilir ama icine, turkuazdir pembedir beyazdir biseyler lazim.
Yemek masanin ustune renkli bi masa ortusu lazim.
Renkli objeler, vazolar, tablolar evinin havasini emin ol degistirir.
Gule gule, mutlulukla oturun.
Ayy sagol canim ilk basat mor dusunmustum fusya hic dusunmemistim aslinda salonuma cok guzel degisiklikler yaparimda iste biraz maddiyat zorluyo ha deyince herseyi yapamiyosun dedigin gibi zamanla yapicam artik aslinda istegim turkuaz kirlentler yaptirmak turkuaz tonlarda tablo ve birkac aksesuar almak gumus biblolari anneme vericem yeni alirsam...Bence bu salona mor veya fuşya yakışır.En az masrafla değişiklik yapayım dersen...Fuşya kırlent ve runner işi kurtarır.
Bir de sıfır masraflı değişiklik önereyim : Siyah fon perdeleri tamamen kaldırmak.:)
Mor renkli güzel bir orkide,1-2 büyük beyaz aksesuar,sonrası zamanla gelir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?