Buda bizim minnak evimiz :)

cok sirin bir ev agiz tadiyla oturun ins evdeki beyaz esyalarin vestel olmasini cok sevdim :)) kombi dolaplar cok kullanisli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annem o kadar emek verdim kullanmiyorsun üzülüyorum diyince dayanamadim yaninda serdim ama suan itibariyle kalkti o danteller kızlar

cok sirin bir ev agiz tadiyla oturun ins evdeki beyaz esyalarin vestel olmasini cok sevdim :)) kombi dolaplar cok kullanisli

Evet vestel cok kullanışlı gerçekten canım servisindende cok memnunuz :)

Öyle göründüğüne bakmayin 3+1 ama odalar küçük 250 m2 dubleksden gelince minnak geliyor insana :)

Canım eksiğin yok maşallah Allah huzurla oturmayı nasip etsin :) bi fazlan var o da tost makinesinin üstündeki örtü :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim çok teşekkür ederim örtü kalktı bile :)

eviniz çook güzel bence tek eksiginiz bebeginiz canım:emir_bebek::emir_bebek: özellikle oturma odana bayıldım küçükcük sıcacık güle güle oturun:16::16::16::16::16:

Ayyy inş oda olur günün birinde çok teşekkür ederim tatlım benim eşim turkiyenin ilk normal üçüzü bideee :) :)

Ayyy inş oda olur günün birinde çok teşekkür ederim tatlım benim eşim turkiyenin ilk normal üçüzü bideee :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
amin inşallah canım ya ayy ne güzel rabbim agzınızın tadı bozmasın aratmadan sağlıklı üçüz bebişler versin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::12::12::12::12:

eviniz çok güzel çokşirin allah ağız tadıyla oturmayı nasip kısmet eder inş.

10 gün arayla evlenmişiz canım mutluluklar :KK66::KK66::nazar:
eviniz klasik tarz ama güzelmiş güle güle kullanın

Eksik yok ama baya süslü bir evin var detay ve ayrıntı çok toz almaya epey vakit ayırıyorsun herhalde , neyse güle güle otur

Eksik yok ama baya süslü bir evin var detay ve ayrıntı çok toz almaya epey vakit ayırıyorsun herhalde , neyse güle güle otur ben minimalistim de ondan

Back
X