netten aşkmı olurmuş demeyin valla oluyomuş. insan başına geldikten sonra anlıyor :) 2006 haziran ayında bi sitede taniştim hayatımın aşkıyla. zamanla bir birimize çok bağlandık ve sonunda birbirimize olan aşkı itiraf ettik. yalnız bir sorun vardı ben almanyada o ise türkiyede yaşıyordu. buna rağmen aşkımızdan süphe duymadık ve evlenme kararı aldık. ailem her ne kadar karşı çıksada ben emindim duygularımdan. tam bir sene sonra yüz yüze gelebildik yani 2007de. ama aşkımızda duygularımızda hiç bir değişiklik olmadı. zor günler geçirdim onun için ailemi karşıma aldım, kavga gürültü göz yaşı mecburi ayrılık derken bağımız okadar güçlüymüşki sonunda aşkımız kazandı. aıleler 2008 yazında tanışti ve nişanlandık. üc ay sonrada evlendik. ben onun için uni hazırlığını terk ettım (Abitur) ve istanbula yerleştim... ailem eşimi tanıdıktan sonra en az benım kadar sevmeye başladı... hem ailemi hemde eşimi çoook seviyorum. ve annecim seni çoook özlüyorum bana zor günlerimde destek verdiğin için çok tşk ederim. sen bir meleksin!:asigim: