BUDA SORUN!!!

:KK71:valla ben olsam iznimi kullanır yatardım :KK70: ablanızda anlayışlı olsun azcık :KK37:

ablanıza müdürünüzün böyle istediğini söyleyin..eğer istemiyorsa size deil müdüre yakınsın..

İşiniz çok mu ağır? Ablanız neden bu kadar surat yaptı? Sonuçta yıllarca izinli kalmayacaksınız.

Ablanızın surat asması hiç önemli değil. Neticede oda bir çalışan. Ve şirkette olan kurallara karşı gelemez
Siz düşünmeyin keşke bizede izin verseler :KK70:

Ablanızın surat asması hiç önemli değil. Neticede oda bir çalışan. Ve şirkette olan kurallara karşı gelemez
Siz düşünmeyin keşke bizede izin verseler :KK70:
zaten hiç bir şeyden memnun olmayan bir tip çok nazlıdır hergün onun mız mızlanmasınından bıktımmmm. ben olmasaydım yine o bakacaktı yerime yani

Orada kendisini calisan olarak gormeli, ablan olarak degil. Senin sucun yok ki, mudur oyle istemis

aslında işim hiçde zor değil öğlene kadar biraz yoğun öğleden sonra hiç bişey yok ben bazen kitap okuyorum sıkıntıdan

Sonuçta orada çalışan siz değil de başkası olsa yine de mecburen bakacaktı. Yapacak bir şey yok yani.Suratını assa da bakacak asmasa da

ablanızda orada bir çalışan sonuçta veilen görevi yapmak zorunda iş yerinde surat yapmak bunu eve taşımak çok yanlış.

Iş başka, abla olmak başka mecbur bakacak. Senin yerine başkası olsaydı ozamanda mecbur bakacaktı. Rahat ol git yat.

X