Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok sağolun ........ben ne yaptım gittim idrar testi yaptım şimdi veeeeeeeeee ikinci çizgiyi hemen gördüm eeeeeeeeee şimdi bu neeeeee bana yardım edin şoktayım
kızlar çok sağolun ........ben ne yaptım gittim idrar testi yaptım şimdi veeeeeeeeee ikinci çizgiyi hemen gördüm eeeeeeeeee şimdi bu neeeeee bana yardım edin şoktayım
PAZARTESİ yaptırıcam böyle olup hamile olmayanı hiç duydunuzmu. kızlar şuan niklerinizi yazmıyorum ama hepinize çok teşekkür ediyorum beni yanlız bırakmadınız rabbim hepinizin tek tek yüzünü güldürsün
canım aslında böyle yazarak hiççççç moralini keyfini bozmak istemem.ki bence sen hamilesiiiiinnnn.ama madem sordun sorunun cevabı şöyle;evet nadiren ama çooook nadiren vücudumuzda bulunan fazla hormonların etkisiyle sonuç negatif olsa bile idrar testi pozitif gösterebiliyor.buna çapraz reaksiyon deniyor.ama ben hiç yaşayanını görmedim henüz.sen şimdi bunları düşünüp bebişini üzme ve hamişliğin keyfini çıkarmaya başla hemen......