Bugun 11.gunum idrar testi pozitif

maşallah canım Allah tamamına erdirsin, inşallah kan testinde de güzel güzel sonuçlar alır bizlerle paylaşırsın :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy negusel
rabbım kan degrındede dogruluk payını cıkarsın ınşşş
saglıklan al bebegını kucagına ınşşşşşş
bızdee duanı eksık etme

harika bi haber verdin arkadaşım, harika bir haber bu yaaaaaaaaaaaaa, kendim hamileymiş gibi sevindim arkadaşım, offfff bendemi yapsam, ne marka test aldın arkadaşım banada söyle lütfen...

çok sevindim inşallah kan testinde güzel çıkar sağlıkla bebişini kucağına al canım

harika bi haber verdin arkadaşım, harika bir haber bu yaaaaaaaaaaaaa, kendim hamileymiş gibi sevindim arkadaşım, offfff bendemi yapsam, ne marka test aldın arkadaşım banada söyle lütfen...

nebilim arkadaşım hiç markasına bakmadım heyecandan.ama ucuz 3,5 tl olandan çok mutluyum bak bendede kanama felan olmadı rahat ol

canımmmmm, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, bana da dua ett, bide koyu çizgi demişsin, ikiz olabilirmi ki:sm_cool:

Allahım sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin canım çok sevindim darısı bizlerin başına

süper bir haber bu ya çoooooooooooooooook sevindim canım... allahım tamamına erdirsin inşalalhhhhh...

canım göözün aydın allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin dondurulmuş emb.değil mi..

benimde 15 gün sonra dond.emb. transferim var...ikiz demişsin tek emb.transfer edilmedimi??allaha emanet ol..

canım göözün aydın allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin dondurulmuş emb.değil mi..

benimde 15 gün sonra dond.emb. transferim var...ikiz demişsin tek emb.transfer edilmedimi??allaha emanet ol..

yok ya ikiz deildir.kucuk bi ihtimal tek yumurta ikizi die dedim.dondurulmuş emriyo idi.dr um şansımın daha yuksek olduğunu söylemişti çunku rahim 1-2 ay dinleniyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…