• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün 23 Nisan, çok utanıyor insan...

Beni ağlattınız..
Cünkü ben de sizin gibiyim..Hatta bazen dışarı bile çıkmak istemiyorum görücem diye..Onları görünce tüm günüm zehir oluyor..Ne kadar yardım etsem de yine de az geliyor bana..
Amatör bi derneğim var illegal :))
Köy okullarına kitap yolluyoruz,yardım etmek isterseniz bekleriz :)
Güzel kalbinize teşekkürler..

Beni ağlattınız..
Cünkü ben de sizin gibiyim..Hatta bazen dışarı bile çıkmak istemiyorum görücem diye..Onları görünce tüm günüm zehir oluyor..Ne kadar yardım etsem de yine de az geliyor bana..
Amatör bi derneğim var illegal :))
Köy okullarına kitap yolluyoruz,yardım etmek isterseniz bekleriz :)
Güzel kalbinize teşekkürler..

Yorumunuzu yeni gördüm:) Tabii ki isterim, özelden yazarsanız yardım edecek birçok kişi de bulabilirim

cnm erkeke arkadaşını ve seni tekrar tekrar debrik ediyorum. çocuğa yemek yedirmenizidee 100/1 insan yapar. herkes amannnn! ben almassam başkası alır. der. çocuğun bayramı fakat çocuk bayramını yaşıyamıyor. herkes güzel elbiseleriyle koşup oynarken o çocuk saatlerce balon satmaya çalışıyor.
Merhaba arkadaşlar. Bugün neredeyse tüm gün oturdum ve düşündüm. Düşünürken de ağladım. Ve düşüncelerimi burada da paylaşmak istedim. Ben çocuklar konusunda oldukça hassas biriyim. Henüz anne falan değilim, zaten hassas olduğum çocuklar da çocuk olduklarını bilmeden yaşayan çocuklarımız. Ne bileyim mesela bir fotoğraf vardı sosyal platformlardan birinde. Simitçilik yapan bir çocuk yerlere dağılan simitleri için ağlıyordu. İçim paralandı görünce. Çocuk yaşta işçi olarak çalıştırılan, gencecik yaşta kocaman adamlara (!) satılan, okula gidemeyen, yırtık bir ayakkabıyı senelerce arkasına basarak giyen, açlıktan ağlayan, penceresiz evde soğuktan ölen, ölüsü un çuvalında taşınan çocuklar var bu ülkede...Gerçekten içim acıyor. Ne kadar zamandır bu kadar duyarsızlaştık bilmiyorum...Ben öğrenci halimle az da olsa bir şeyler denkleştirip yardım ediyorum bu kardeşlerime. Ama bakıyorum bazı insanlar var para içinde yüzüyorlar, ama öyle duyarsızlar ki...Herkes birazcık kendini zorlasa bu çocuklara yardım edilebilir aslında...Ne yazık ki bu benim değiştirebileceğim bir düzen değil. Belki bir gün...Bunlar hep aklımda ama bugünün çocuk bayramı olması, 24 yaşındaki benim bir sevinçle sokağa çıkmam, ve kendi yaşındaki çocuklara balon satan o çocuğu görmem.... İçimin paralanması ve bir saat ağlamam.... Bunu gören erkek arkadaşımın dayanamayıp tüm balonları satın alması ve çocuğa yemek yedirip sohbet etmemiz, sohbet ettikçe "bu daha minicik çocuk" düşüncesinin iyice yerleşmesi...Bilemiyorum çok adaletsiz bir yerde yaşıyoruz ne yazık ki...Bu buradan çözülebilecek bir dert değil ama içimdekileri yazmak istedim sadece...

cnm erkeke arkadaşını ve seni tekrar tekrar debrik ediyorum. çocuğa yemek yedirmenizidee 100/1 insan yapar. herkes amannnn! ben almassam başkası alır. der. çocuğun bayramı fakat çocuk bayramını yaşıyamıyor. herkes güzel elbiseleriyle koşup oynarken o çocuk saatlerce balon satmaya çalışıyor.

Teşekkür ederim sevgili yaren:16: Ben de çok üzülüyorum gerçekten... Keşke hepsi için bir şeyler gelse elimizden...

cnm biz o nu yemeyelim canım istemiyor derken çocuklar hele de suriyede toprak altından toplu iğne başı kadar ekmek bulduklarında yüzü gülüyor. biz ise sonsuz niğmetlere sahipiz. bi yemek yapıyoruz öbür gün bozulmuştur hooooop çöpe. diğer birini aaa buda bozulmuştur. hoooop çöpe. millet bulamaz biz çöp kutularını bile doyuruyoruz.
Teşekkür ederim sevgili yaren:16: Ben de çok üzülüyorum gerçekten... Keşke hepsi için bir şeyler gelse elimizden...

cnm biz o nu yemeyelim canım istemiyor derken çocuklar hele de suriyede toprak altından toplu iğne başı kadar ekmek bulduklarında yüzü gülüyor. biz ise sonsuz niğmetlere sahipiz. bi yemek yapıyoruz öbür gün bozulmuştur hooooop çöpe. diğer birini aaa buda bozulmuştur. hoooop çöpe. millet bulamaz biz çöp kutularını bile doyuruyoruz.

Gerçekten çok haklısınız...Ne yazık ki çok duyarlı bile olsak gün içinde bunları düşünmeden hareket edebiliyoruz...

Back
X