Bugün adet günüm gebelik testim silik normal mi?

beklenilenmelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
12
5
1
33
Merhaba,bugün adet günüm ve gebelik testim fotoğraftaki gibi silik çıktı. Sizce ümitlenmeli miyim böyle çıkması normal mi yoksa daha mı koyu olması gerekiyor?

Eklentiler

• A3945674-3A73-4143-8794-AAC3ACC93CE8.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 151
Çok heyecanlıyım sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz
Ben 4 haftalığım henüz doktora gitmedim doktorum beta hcg yi 3 günde bir kontrol ediyor kese görünceği zaman gidicem muayeneye şuan kasıklarım acıyor çok ayakta kaldığımda iş yaptığımda felan onun haricinde bazen hafif mide yanmam oluyor okadar diğer belirtiler henüz başlamadı sizde varmı kasık ağrısı batma ?

Çok heyecanlıyım sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz
Ben 4 haftalığım henüz doktora gitmedim doktorum beta hcg yi 3 günde bir kontrol ediyor kese görünceği zaman gidicem muayeneye şuan kasıklarım acıyor çok ayakta kaldığımda iş yaptığımda felan onun haricinde bazen hafif mide yanmam oluyor okadar diğer belirtiler henüz başlamadı sizde varmı kasık ağrısı batma ?

Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla görün keseyi dünyanın en güzel sesi olan kalp atışını duyun Ben de hafif hafif kasıklarımda batmalar oluyor adet olacakmışım gibi ağırlarım oluyor ara ara adet günüm de geçti Pazartesi doktora gideceğim Allah’ın izniyle

Amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah teşekkür ederim güzel dualarınız için Pazartesi çok iyi geçer inşallah muayeneniz güzel şeyler duyun doktorunuzdan

bende ikinci çizgiyi görebilen var mı yoksa hayal mi görüyorum?

Eklentiler

• 20210318_104426.webp
    18 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…