Bugün adet günüm gebelik testim silik normal mi?

beklenilenmelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
12
5
1
33
Merhaba,bugün adet günüm ve gebelik testim fotoğraftaki gibi silik çıktı. Sizce ümitlenmeli miyim 🙏böyle çıkması normal mi yoksa daha mı koyu olması gerekiyor?

Eklentiler

• A3945674-3A73-4143-8794-AAC3ACC93CE8.webp
    A3945674-3A73-4143-8794-AAC3ACC93CE8.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 151
Çok heyecanlıyım 😊😅 sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz
Ben 4 haftalığım henüz doktora gitmedim doktorum beta hcg yi 3 günde bir kontrol ediyor kese görünceği zaman gidicem muayeneye 😊 şuan kasıklarım acıyor çok ayakta kaldığımda iş yaptığımda felan onun haricinde bazen hafif mide yanmam oluyor okadar diğer belirtiler henüz başlamadı😊 sizde varmı kasık ağrısı batma ?

Çok heyecanlıyım 😊😅 sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz
Ben 4 haftalığım henüz doktora gitmedim doktorum beta hcg yi 3 günde bir kontrol ediyor kese görünceği zaman gidicem muayeneye 😊 şuan kasıklarım acıyor çok ayakta kaldığımda iş yaptığımda felan onun haricinde bazen hafif mide yanmam oluyor okadar diğer belirtiler henüz başlamadı😊 sizde varmı kasık ağrısı batma ?

Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla görün keseyi dünyanın en güzel sesi olan kalp atışını duyun ❤️ Ben de hafif hafif kasıklarımda batmalar oluyor adet olacakmışım gibi ağırlarım oluyor ara ara 😇 adet günüm de geçti Pazartesi doktora gideceğim Allah’ın izniyle 🙏

Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla görün keseyi dünyanın en güzel sesi olan kalp atışını duyun ❤️ Ben de hafif hafif kasıklarımda batmalar oluyor adet olacakmışım gibi ağırlarım oluyor ara ara 😇 adet günüm de geçti Pazartesi doktora gideceğim Allah’ın izniyle 🙏
Amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah teşekkür ederim güzel dualarınız için♥️ Pazartesi çok iyi geçer inşallah muayeneniz güzel şeyler duyun doktorunuzdan♥️🥰🤲

bende ikinci çizgiyi görebilen var mı yoksa hayal mi görüyorum?

Eklentiler

• 20210318_104426.webp
    20210318_104426.webp
    18 KB · Görüntüleme: 22
Back
X