aminn canim insallah sanadaacanim benim ben 2018de bi gebelik yasadim 2 gun gecti boyle bi gece kahve rengi lekelenmem oldu ve oturup saatlerce agladim adet oldum diye ama sonra sabahina gelmedi bekledim sonra test yaptim cift cizgiyi gordum ama iste sonrasinda stresten falan kanamam acildi cocuk dusmedi hastanelere yattim kan durdu hastaneden ciktim bu seferde 4 aylikken suyum gelmeye basladi bu sefer uladag üniversitesinde yattim bi sekilde gebeligimim 5 bucuk aylikken dogum tamamen basladi artik durdurulamiyor du cunki ve dogdu sadece elini bir kere oynatip kalbi durdu 2018 ekim ayindn bu yana bekliyorum her ay hamilemiyim diye ama iste rabbim ne zaman nasip ederse o zaman engel olamadan geliyo bi sekilde rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli bebisler nasip etsin
orasi oyle tabi ama 1 hafta gecikmen olmus eger ilk defa boyle oluyosa bi doktora gorunmende fayda varÇok yaptım artık yapmak istemiyorum hem olsaydı eğer mutlaka kan testinde çıkardı
amin yani kahverengi akintilara bakma moralinide bozma insallah hamilesindir insallah 4gun gecikmeye ragmen bnde hamileyimdiraminn canim insallah sanadaa
Yok canım hep böyle ama bu ay adet tarihinden 7 gün önce 3 gün boyunca kahverengi lekelenme oldu ilk defa bilemiyorum kafam çok karistiorasi oyle tabi ama 1 hafta gecikmen olmus eger ilk defa boyle oluyosa bi doktora gorunmende fayda var
haklisin hepimizin sorunu ayni sonucu negatif gorsek bile aklimizda yine soru isareti kaliyo maalesefYok canım hep böyle ama bu ay adet tarihinden 7 gün önce 3 gün boyunca kahverengi lekelenme oldu ilk defa bilemiyorum kafam çok karisti
tutunma oldugu zaman oyle lekeler geliyo ya bndede oyle olmustu ama umitlendirmek istemem en iyi sonucu doktor ve kan testi verirYok canım hep böyle ama bu ay adet tarihinden 7 gün önce 3 gün boyunca kahverengi lekelenme oldu ilk defa bilemiyorum kafam çok karisti
insallahh ❤amin yani kahverengi akintilara bakma moralinide bozma insallah hamilesindir insallah 4gun gecikmeye ragmen bnde hamileyimdir
5 gün kala çıkmaması normal canım ben 6 gün kala kan verdim çıkmadı 2 gün kala idrar testi yaptım çıkmadı 2 gün geçti öyle çıktı5 gun kala yapmistim negatif cikti o yuzden hic umudum yok gelecek gibi
yaa gercekten mi cok sevindim ama benim sanki gelecek dibj5 gün kala çıkmaması normal canım ben 6 gün kala kan verdim çıkmadı 2 gün kala idrar testi yaptım çıkmadı 2 gün geçti öyle çıktı
canim benim eger olumlu veya olumsuz bi sonuc cikarsa bizleride merakte birakma haber ver insallahta olumludur benim 1 evladim var anne olmak ayri bisey rabbim olmayan herkeze nasip etsininsallahh ❤
Hissediyorsan vardır bence ben çok hissettim yani olduğunu adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu başım da döndü adetime 3 gün kala göğüslerim çok ağrıdı adetten 1 gün önce 5 dk da bir lavaboya gidiyordum böyle belirtilerim oldu benimyaa gercekten mi cok sevindim ama benim sanki gelecek dibj
dune kadar goguslerim ve karnim cok sismisti catlicak gibi oldum ama 2 gundur gecti hic bjsey yok bugun sadece bel ve karim agrim var iste bugun olmasi gerekiyo hatta sabah uyandigimda olurdu ilk defa bu saate kadar olmadi sadece acik kahve gibi akinti geldi o kadarHissediyorsan vardır bence ben çok hissettim yani olduğunu adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu başım da döndü adetime 3 gün kala göğüslerim çok ağrıdı adetten 1 gün önce 5 dk da bir lavaboya gidiyordum böyle belirtilerim oldu benim
tabi haber veririm benim ilk olacak daha 5 aylik evliyim o yuzden cok sıkıntı etmiyorum olmasa bilecanim benim eger olumlu veya olumsuz bi sonuc cikarsa bizleride merakte birakma haber ver insallahta olumludur benim 1 evladim var anne olmak ayri bisey rabbim olmayan herkeze nasip etsin
Hayırlısı olsun inşallah hamilelik belirtisidir hepsi Rabbim gönlünüze göre versindune kadar goguslerim ve karnim cok sismisti catlicak gibi oldum ama 2 gundur gecti hic bjsey yok bugun sadece bel ve karim agrim var iste bugun olmasi gerekiyo hatta sabah uyandigimda olurdu ilk defa bu saate kadar olmadi sadece acik kahve gibi akinti geldi o kadar
amin amin insallahhHayırlısı olsun inşallah hamilelik belirtisidir hepsi Rabbim gönlünüze göre versin
Yaptırdım işte 2 gün önce negatiftitutunma oldugu zaman oyle lekeler geliyo ya bndede oyle olmustu ama umitlendirmek istemem en iyi sonucu doktor ve kan testi verir
hersey nasip kismet canim bende hala bi gelwn giden yok bekliyorum bakalimkizlar kirmizi gorundu ben bi bunalima girip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?