Bugün adet günüm ve...

aminn canim insallah sanadaa

orasi oyle tabi ama 1 hafta gecikmen olmus eger ilk defa boyle oluyosa bi doktora gorunmende fayda var
Yok canım hep böyle ama bu ay adet tarihinden 7 gün önce 3 gün boyunca kahverengi lekelenme oldu ilk defa bilemiyorum kafam çok karisti

yaa gercekten mi cok sevindim ama benim sanki gelecek dibj
Hissediyorsan vardır bence ben çok hissettim yani olduğunu adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu başım da döndü adetime 3 gün kala göğüslerim çok ağrıdı adetten 1 gün önce 5 dk da bir lavaboya gidiyordum böyle belirtilerim oldu benim

dune kadar goguslerim ve karnim cok sismisti catlicak gibi oldum ama 2 gundur gecti hic bjsey yok bugun sadece bel ve karim agrim var iste bugun olmasi gerekiyo hatta sabah uyandigimda olurdu ilk defa bu saate kadar olmadi sadece acik kahve gibi akinti geldi o kadar

canim benim eger olumlu veya olumsuz bi sonuc cikarsa bizleride merakte birakma haber ver insallahta olumludur benim 1 evladim var anne olmak ayri bisey rabbim olmayan herkeze nasip etsin
tabi haber veririm benim ilk olacak daha 5 aylik evliyim o yuzden cok sıkıntı etmiyorum olmasa bile Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur ama cokkkk istiyorummm

Hayırlısı olsun inşallah hamilelik belirtisidir hepsi Rabbim gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…