bugün adet olmak istemiyorum....

123ayred

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
202
2
26
İstanbul
yarın doğum günüm ve en güzel hediye bir bebek müjdesi olur bana.umarım bugün olmam yarında olmam sonraki günde....lütfen benim için dua edin

hala adet olmadım kızlar bir umut var içimde hayırlı olur inşallah eğer haftasonuda olmazsam pazartesi hastanenin yolunu tutacağım.inşallah güzel bir doğum günü hediyesi alacağım:)

inşş.olmazsın ama bence hemen hastane yolu tutma bekle birazcık 2-3 gün gecikme filan olabilir. 10 gün geçsin en azından ztn hastanede her dakka kan testi isteyecek senden değerler yükseliyormu diye gerek yok..En güzel eczaneden a bir test p.tesi kendin yap bakalım..inş. hamilesindir cnm..iyiki doğdun

çok teşekkür ederim canım aslında haklısın pazartesi kendim bir test yaparım .inşallah bebeğim gelmiştir.dün acayip sancım vardı adet oldum olucam yani o derece ama bugün hiç ağrım olmadı bu da beni ümitlendirdi inşallah yanılmam.bu arada benim adetlerim günü gününedir ilk evlendiğim ay birkaç gün oynamıştı birde istanbul depreminde korkudan birkaç gün etkilenmişti onun dışında hep beklediğim günün sabah olurum ben inşallah Rabbim duamı kabul etmiştir.

Ben battan 1 gun once idrar testi yaptim cook silik olsada cikti iki gun sonra bidaha yaptimm ayri markayla yine cikti. idrar testi yaparsan bwbek varsa yuzde 80 cikar..

ben dün adet gördüm kızlar ama anlamadım bu durumu önce leke gibiydi bugünse olan kan boşalıyor sanki inşallah önümüzdeki ay artık

ben dün adet gördüm kızlar ama anlamadım bu durumu önce leke gibiydi bugünse olan kan boşalıyor sanki inşallah önümüzdeki ay artık

Olabiliyor böyle şekerim takma kafanı..stressden değişiyor herşey. Hiç düşünme olcağı varsa oluyor zaten. Bak boşuna kan testi filan yaptırdın o zman insan daha çok üzülüyor en güzeli beklemek. Benim yılbaşında bir kimyasal gebeliğim oldu çok üzüldüm ama ne heyecan, testler bilmem neler havada uçuyo 3 gün sonra düşmeye başladı
2. de sukunetle bekledim. sadece evde kendim test yaptım doktoro da gitmedim hemen.. ne stres ne bişey..hala öyleyim ayılıp bayılmıyorum kontroller gelince gidiyorum..hastane araştırıyorum filan..şimdi de teyzem hamile olduğunu tesadüfen öğrendi bel ağrısı için gitmişti hamile çıktı :) ona da dedim bekle gerek yok kendini hırpalamaya zaten herşey en geç 10 gün içinde belli oluyor. Sabır çok iyi bu meselede bunu anladım sana da bunu tavsiye ederim.

çok moralim bozuldu ama sonra dedim ki bu ısrar niye. Allah korusun sağlık problemi olan bir gebelik de geçirebilirim bu ısrar üzerine ve akışına bırakmaya karar verdim zamanı gelince inşallah olacak dediğin gibi zaten kocam da şikayetçi artık sürekli bu forumdan okuduklarımı ona da yansıtıyorum ve en sonun da ben aşk çocuğu istiyorum öyle planlı programlı olsun istemiyorum bu ne ya dedi .patladı yani adam. aslında her şeyi kocalara yansıtmamak lazımmış .ay bugün yumurtlama günüm yok şu günüm falan adamlar sıkılabiliyor :)yani artık koyverdim gitti adet günümde 1 hafta geçmeden teste yapmayacağım .stresten adet dengem bile şaştı.ilgilendiğin için çok teşekkür ederim bir çoğu bakıp gidiyor yorum yapan çok az ben bilmediğim konular da bile olsa en azından iki kelime yazıyorum ki insanlar tek olmadıklarını anlasınlar buranın amacı bu değil mi zaten birbirimize destek olmak:)

Son düzenleme:
Aynen öyle paylaşalım ki burda sorunlarımıza çözüm bulalım, fikir edinelim vs. sonuçta okuyup geçenlerde bizim yazdıklarımızdan fikir alıyorlar aynı bizim yaptığımız gibi..
Eşler pek bu kk'yı sevmiyor benimki de öyle okuma diyor moralin bozuluyor sonra, takıntılı oldun filan diyor ama ben dinlemiyorum tabi çok şey öğrendim burdaki hanımların yaşadıklarından,tecrübelerinden. Bende söylemiyorum artık çok giriyorum filan demiyorum sen de deme ama takip et boşver..
Yumurtlama günlerini sen takip et eşine söyleme, kaçırmamaya çalış zaten onlarda saf değil anlıyorlar inan:) dile getirmemek işe yarıyor kafaları rahat oluyor. Sende ilk yarım saat hiç yataktan kalkma, bacaklarını havaya filan kaldır bi müddet inan komik oluyo:) Bizim ilk zmanlarda her yumurtlama gününde kavga çıkardı evde, kaçardı adam benden meğer sıkılıyomuş beyfendi istemiyormuş öyle. Bir de ben bebek için karar verince smear testi filan yaptırdım, iltihap var zorlaşır hamile kalman ilaç alman lazım dedi doktor. Sende böyle bir ön test yaptırabilirsin kafan rahat olsun diye..İnşallah kısa zmanda alırsın güzel haberi beni de haberdar et. Ama sabret testlere koşma hemen herşey olacağına varıyor inanki.

canım ben ocak ayında doktora gidip gerekli testlerin hepsini yaptırdım biraz bi iltihap çıkmıştı onun içinde ilaç verdi içtim şu an folikplus ve demir ilacı içiyorum.yani şöyle bir düşündüm de eşimle bu gerginlik yüzünden çok da fazla birlikte olamadık istemedi yani çoğu zaman belki de bu 2 ayda olmayışının nedeni budur.aynen canım bana da girme şu foruma diyor ama dinleyen kim:) ben çok şey öğrendim inan yani şu folik asit olayını bile buradan öğrendim hemen gittim danıştım doktora en güzeli 1 sene önceden içmek diyor çoğu doktor ama tabi bizler böyle sabırsızlanınca birkaç ay içince yeterli geliyor diye düşünüyoruz ben şu an 6. ayın içindeyim içmeye devam edeceğim ama önümüzdeki hafta bir kan verip öğrenmek istiyorum değerler ne olmuş diye bir de soğan suyu içmeye karar verdim hayatım ne var ne yok temizliyor valla ben daha korunurken içmiştim 10 gün kadar inan aşırı sancılı olan adetim o ay çok hafif sancılı geçmişti yumurtalıkları rahmi hep temizliyor bu şekilde kullandığı ay hamile kalanda çok var sen denedin mi peki

yok ben soğan kürü filan hiç yapmadım ayyy midem kaldırmaz sanırsam..Folik asite bebeğe karar verir vermez başladım 1 sene oldu nerdeyse alıyorum düzenli. Şu çörek otu tozu bal tarçın karışımı vardı ondan denedim ıyyy o da çok kötü bi kaşık bile alamadım.
ya kısmet herşey teyzem evleneli 3hafta oldu 2 haftalık hamile:) olunca oluyor yani ..stres yapma sadece, bir de eşine belli etme dedik ya ters tepiyor..şöyle düşün; geç olsun güç olmasın..sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…