Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah adet olmazsin canim.dogum gunu hediyyesi hamile oldugunu oyrenersen))
inşş.olmazsın ama bence hemen hastane yolu tutma bekle birazcık 2-3 gün gecikme filan olabilir. 10 gün geçsin en azından ztn hastanede her dakka kan testi isteyecek senden değerler yükseliyormu diye gerek yok..En güzel eczaneden a bir test p.tesi kendin yap bakalım..inş. hamilesindir cnm..iyiki doğdun
Ben battan 1 gun once idrar testi yaptim cook silik olsada cikti iki gun sonra bidaha yaptimm ayri markayla yine cikti. idrar testi yaparsan bwbek varsa yuzde 80 cikar..
ben dün adet gördüm kızlar ama anlamadım bu durumu önce leke gibiydi bugünse olan kan boşalıyor sanki inşallah önümüzdeki ay artık
Aynen öyle paylaşalım ki burda sorunlarımıza çözüm bulalım, fikir edinelim vs. sonuçta okuyup geçenlerde bizim yazdıklarımızdan fikir alıyorlar aynı bizim yaptığımız gibi..
Eşler pek bu kk'yı sevmiyor benimki de öyle okuma diyor moralin bozuluyor sonra, takıntılı oldun filan diyor ama ben dinlemiyorum tabi çok şey öğrendim burdaki hanımların yaşadıklarından,tecrübelerinden. Bende söylemiyorum artık çok giriyorum filan demiyorum sen de deme ama takip et boşver..
Yumurtlama günlerini sen takip et eşine söyleme, kaçırmamaya çalış zaten onlarda saf değil anlıyorlar inan:) dile getirmemek işe yarıyor kafaları rahat oluyor. Sende ilk yarım saat hiç yataktan kalkma, bacaklarını havaya filan kaldır bi müddet inan komik oluyo:) Bizim ilk zmanlarda her yumurtlama gününde kavga çıkardı evde, kaçardı adam benden meğer sıkılıyomuş beyfendi istemiyormuş öyle. Bir de ben bebek için karar verince smear testi filan yaptırdım, iltihap var zorlaşır hamile kalman ilaç alman lazım dedi doktor. Sende böyle bir ön test yaptırabilirsin kafan rahat olsun diye..İnşallah kısa zmanda alırsın güzel haberi beni de haberdar et. Ama sabret testlere koşma hemen herşey olacağına varıyor inanki.