Selam kizlar en sonunda ameliyat oldum :) bugun 15de amelyatim vardi 7de ciktim..daha yeni yeni kendime geliyorum operasyon detaylarini size sonra detayli sekilde anlatirim tam toparlaninca..
Oncesi sonra resmi geliiiyyooooooooorrrrrrrrrrrrr
Isteyene ozelden ekstra resim atabilirim..3bucuk saatlik burnuşuummmmmmmm
Geçmiş olsun kardeşim,
Bol su iç, ilik corba iç ve buz koy gözlerine.. Ayağa kalkarken yardim al eğilip kalkarken dikkat et cok eğilmemeye çalış. Benimde 25.günüm bugün çok güzel olucak herşey, güzel görünüyor
Geçmiş olsun kardeşim,
Bol su iç, ilik corba iç ve buz koy gözlerine.. Ayağa kalkarken yardim al eğilip kalkarken dikkat et cok eğilmemeye çalış. Benimde 25.günüm bugün çok güzel olucak herşey, güzel görünüyor
Tesekkur ederim canim..doktorum buz koymamiza gerek yok dedi kemigi kirmadigi icin..bende ustelemedim..napsam bilemedim simdi ama suana kadar hic morluk yok..
Doktorum Murat Enöz bey..sicak kanli sempatik her sorunuza cevap veren zaman ayiran amelyat oncesi sonrasi yaniniza ugrayan takip eden Muhtesem Insan :)
Ki benim refakatcimde yok..ameliyata kendim girdim..su an kendimim..
Selam kizlar en sonunda ameliyat oldum :) bugun 15de amelyatim vardi 7de ciktim..daha yeni yeni kendime geliyorum operasyon detaylarini size sonra detayli sekilde anlatirim tam toparlaninca..
Oncesi sonra resmi geliiiyyooooooooorrrrrrrrrrrrr
Isteyene ozelden ekstra resim atabilirim..3bucuk saatlik burnuşuummmmmmmm