bugun ameliyattan kaçtım

aaaaaaa neden girmedin cnm yaaaa? olup kurtulcaktin ne güzel
tamamenmi vazgectin yoksa bugün cesaretmi edemedin??

çok enteresan ilk defa duyuyorum kaçan ameliyattan :) istemiyosan sen bilirsin tabi karar senin :)

doktorun kapısında bi kızla karşılaştım burnu çok kötüydü gittim sordum revizyona gelmiş,çok ürktüm çünkü bu gördügüm 3.sorunlu burundu doktorun yaptıgı(aynı doktor)zaten emeliyay korkum vardı bu da üstüne tuz biber ekti.kız bana eski burnunu ararsın dedi.

doktorun kapısında bi kızla karşılaştım burnu çok kötüydü gittim sordum revizyona gelmiş,çok ürktüm çünkü bu gördügüm 3.sorunlu burundu doktorun yaptıgı(aynı doktor)zaten emeliyay korkum vardı bu da üstüne tuz biber ekti.kız bana eski burnunu ararsın dedi.

bunda da vardır bir hayır sağlık olsun....

sende baska bi doktor bulursun cnm bosver iyi yapmissin güvenmedigin bi doktora gözün kapali ameliyat olamazdin zaten..

canım baştan içine sinmemişti tereddütlerin vardı iyi olmus bi bakıma,içine sinen birine ameliyat ol şüphen kalmasın...

dr içine sinmedikten sonra olma ameliyat zaten bide karşına cıkarmış hayırlısı olsun senin için

saolun kızlar evet içime sinen bir doktor seçicem sonuçta can bu,saglık herseyden feragat edilebilir ama saglıktan edilmemeli.

hayatınızdaki en doğru karar ben de altı sene önce kaçtım ve nasıl da mutluydum bu yaz oldum ve Allahım al canımı diye dua ediyorum her gece keşke yine kaçsaydım Allahım nolur kabus olsun uyandır beni

hayatınızdaki en doğru karar ben de altı sene önce kaçtım ve nasıl da mutluydum bu yaz oldum ve Allahım al canımı diye dua ediyorum her gece keşke yine kaçsaydım Allahım nolur kabus olsun uyandır beni
Kime oldunuz neden böyle düşünüyorsunuz ;((

daha 38 gün oldu mesele burnun kendi başına kötü olması değil benim yüzüme gitmedi içime sinmiyor süreç sonuçlanmadan dr ismi vermem doğru olmaz aslında doktorum işinde iyi güvenilir bir insan ona suç tamam ama ben estetiğe uygun bir hasta değildim ve psikolojim altüst şu anda

daha 38 gün oldu mesele burnun kendi başına kötü olması değil benim yüzüme gitmedi içime sinmiyor süreç sonuçlanmadan dr ismi vermem doğru olmaz aslında doktorum işinde iyi güvenilir bir insan ona suç tamam ama ben estetiğe uygun bir hasta değildim ve psikolojim altüst şu anda
Bende o kadar korkuyorum ki cünkü psikolojik olarak Hassas bir insanım,bir kere kaslarım çok alındığında aglamistim düşünün ;( Ama çevremde öyle rahat insanlar var bir arkadaşım ameliyat oldu halka bir burun istemedi doktor da aksine hokka yapmis başta biraz üzüldüm dedi ama şimdi diyor ki olsun oldu bir kere eski halinden se bu yine iyi napalım artık alışirim vs vs ve cok mutlu,inşallah sizin de ilerde içinize Siner ve istediğiniz gibi olur,doktorunuzu bana özelden atabilir misiniz acaba peki

Back
X