- Konu Sahibi musmutlukiz
kızlar sprem ileri hareketliliği olmayınca hep dışarı mı akıyo...fazla akmadığı zaman güzelmi hareketi demek...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sprem ileri hareketliliği olmayınca hep dışarı mı akıyo...fazla akmadığı zaman güzelmi hareketi demek...
merhaba arkadaşlar, bende 15 nisan- pazartesi aşılamamı oldum. ogün biraz kasık ağrım olmuştu ancak. 4. gün yani dünn adet olacakmışım gibi ağrıdıı..
Ayrıca merak ettiğim birşey var sayfaları okudum hiç biriniz dr nezman çağırıdğını yazmamışsnız. bana 7 gün sonra gell dediama araştırmama göre 7 günde belli olmuyor kii. neden çağırmış olabilir ?sizi ne zman çağırdı yada test yapmanızı söyledii ?
merhaba arkadaşlar, bende 15 nisan- pazartesi aşılamamı oldum. ogün biraz kasık ağrım olmuştu ancak. 4. gün yani dünn adet olacakmışım gibi ağrıdıı..
Ayrıca merak ettiğim birşey var sayfaları okudum hiç biriniz dr nezman çağırıdğını yazmamışsnız. bana 7 gün sonra gell dediama araştırmama göre 7 günde belli olmuyor kii. neden çağırmış olabilir ?sizi ne zman çağırdı yada test yapmanızı söyledii ?
selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız? günleriniz nasıl geçiyo belirtiler var mıı??
A.s arkadasim. Ben de hicbir belirti yok valla. İlk gunlerde belim agridi ama suan gayet normalim. Sen nasilsin?
Kizlar nolur bana dua edin. Yarin sabah kan testi yaptiricam. Cok ama cok umutsuzum![]()
Kizlar nolur bana dua edin. Yarin sabah kan testi yaptiricam. Cok ama cok umutsuzum![]()
Güzel düşün güzel olsun herşey. bende tüp bebek tedavise başladım. Allahtan hayırlısı. Moralinide canınıda sıkma. stres çok etkiliyormuş.
Tsk ederim. Tutmadi zaten. İlk tup bebek denemenmi? Daha once asilama yaptirdin mi? Ben de bu ay ara verip tup bebek tedavisine gecicem. İnsallah hersey yolunda gider, bebeklerimiz tutar..
canım benim aşılaman hayırlı olsun inşAllah güzel sonuçlarla geliriz hepimiz![]()
Hayirli olsun asilaman, insallah tutar bebisin :) bende hic kasik agrisi olmadi. Galiba adet doneminde neren agrirsa asilamada da orasi agriyor. Benim belim fenaa![]()
valla çok üzüldüm ben aşılamanda hiç olumsuz düşünemedim caanım yaKizlar 0,69 cikti sonuc. Negatif. Allahim hayirlisini versin