Bugun asilama oldum yardiiim!!!

merhaba arkadaşlar, bende 15 nisan- pazartesi aşılamamı oldum. ogün biraz kasık ağrım olmuştu ancak. 4. gün yani dünn adet olacakmışım gibi ağrıdıı..
Ayrıca merak ettiğim birşey var sayfaları okudum hiç biriniz dr nezman çağırıdğını yazmamışsnız. bana 7 gün sonra gell dedi :( ama araştırmama göre 7 günde belli olmuyor kii. neden çağırmış olabilir ?sizi ne zman çağırdı yada test yapmanızı söyledii ?

merhaba arkadaşlar, bende 15 nisan- pazartesi aşılamamı oldum. ogün biraz kasık ağrım olmuştu ancak. 4. gün yani dünn adet olacakmışım gibi ağrıdıı..
Ayrıca merak ettiğim birşey var sayfaları okudum hiç biriniz dr nezman çağırıdğını yazmamışsnız. bana 7 gün sonra gell dedi :( ama araştırmama göre 7 günde belli olmuyor kii. neden çağırmış olabilir ?sizi ne zman çağırdı yada test yapmanızı söyledii ?

cnm öncelikle aşılaman hayırlı olsun ben yurt dışında yaşıyorum burda doktor çağırmıyo eğer adet olmazsam test yapıyorum ama bu güne kadar hep adet oldum inşAllah bu sefer Rabbim nasib eder banada sizlerede tüm isteyenlerede. belki doktorun yumurtalıklar çatlamış mı durum ne onun için seni çağırmıştır ama aşılamadan sonra en erken oda aşılama sırasında tuttuysa 8 . gün belli olanlar oluyomuş çoğu 12. gün de baktırıyo en garantide 15. gün diye biliyorum ben normal çatlatma iğnesiyle 15. gün falan oluyodum bazen 14 bazen 16 olduğuda oluyo ama ilk aşılamam bakalım bunda neler olucak

selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız? günleriniz nasıl geçiyo belirtiler var mıı??

Canim merhaba, asilaman hayirli olsun oncelikle. Bana da adet olursan goruselim dedi. Teste kadar kontrole gidilmiyo eger bir aksilik olmazsa.

A.s arkadasim. Ben de hicbir belirti yok valla. İlk gunlerde belim agridi ama suan gayet normalim. Sen nasilsin?

bende de arada bir kasık ağrısı oluyo onun dışında bişey yok canım yaa bakalım hayırlısı inşAllah güzel şeyler yazarız buraya..

kızlar yaa aşılamanın 9. günü pembe akıntı var sabahtan beri ve devam ediyo bu nedir yaa 9. gün adet olur mu?

Güzel düşün güzel olsun herşey. bende tüp bebek tedavise başladım. Allahtan hayırlısı. Moralinide canınıda sıkma. stres çok etkiliyormuş.

Tsk ederim. Tutmadi zaten. İlk tup bebek denemenmi? Daha once asilama yaptirdin mi? Ben de bu ay ara verip tup bebek tedavisine gecicem. İnsallah hersey yolunda gider, bebeklerimiz tutar..

Tsk ederim. Tutmadi zaten. İlk tup bebek denemenmi? Daha once asilama yaptirdin mi? Ben de bu ay ara verip tup bebek tedavisine gecicem. İnsallah hersey yolunda gider, bebeklerimiz tutar..

canım yanlış bilmiyosam sizin sorununuz yok neden tüp düşünüyosunuz canım sorun yoksa vakti vardır 4 yıllkelisin okadar çokta deyil ama yaşlarınız nedir bilmiyorum

canım benim aşılaman hayırlı olsun inşAllah güzel sonuçlarla geliriz hepimiz:16::16:

Hayirli olsun asilaman, insallah tutar bebisin :) bende hic kasik agrisi olmadi. Galiba adet doneminde neren agrirsa asilamada da orasi agriyor. Benim belim fenaa :(

merhaba arkadaslar benim asilamam tutmadi bide ucgun erken adet oldum
kismet degilmis ins sizden guzel haberler alirim.int geceleri girebiliyom esimin cebinden yazilarinizi okuyom dualarim sizinle rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Back
X