Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel sonuç alırsınızBugün aşılama oldum ama eşimin sonuçları kötü geldi. Yine de Allahtan umut kesilmez. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin![]()
Evet gonal f kullandım daha sonra ovitrella oldum 2 gün sonra aşılama yapıldıAllah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah. Aşılamadan önce Ovitrella oldunuz mu acaba
Teşekkür ederim inşallahİnşallah güzel sonuç alırsınız
Teşekkür ederim benimde ilk aşılama Salı günü sonuç günüBende bugün tedaviyi bitirdim ilk aşılamam. Benim Eşimin sonuçları da pek iyi değil ama takdir Allahın. Sizinde Allah gönlünüze göre versin :)
Merhaba sonucunuz çıktı mı bende aşılama sürecindeyimTeşekkür ederim benimde ilk aşılama Salı günü sonuç günü![]()
Hadi inşallahTeşekkür ederim benimde ilk aşılama Salı günü sonuç günü![]()
Maalesef negatifle sonuçlandı. Ama duaların sizinleHadi inşallahbizimde ilk
Kısmet hayırlısı neyse o olsunMaalesef negatifle sonuçlandı. Ama duaların sizinle![]()
Aynı gün aşılama olmuşuz sizinle şuan belirtilerniz nasıl tabii çok erken amaBende bugün tedaviyi bitirdim ilk aşılamam. Benim Eşimin sonuçları da pek iyi değil ama takdir Allahın. Sizinde Allah gönlünüze göre versin :)