Su
Şuan ikinci çocuk yine tedaviye başladım. İkinci asilamami oldum bnm de oluyor kaşık bel ağrısı . O zamn hatırlamıyorum inanın ağrım olmuşmuydu . Olmamismiydi . Herşeyin hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırıin
Su
Şuan ikinci çocuk yine tedaviye başladım. İkinci asilamami oldum bnm de oluyor kaşık bel ağrısı . O zamn hatırlamıyorum inanın ağrım olmuşmuydu . Olmamismiydi . Herşeyin hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız
Su
Şuan ikinci çocuk yine tedaviye başladım. İkinci asilamami oldum bnm de oluyor kaşık bel ağrısı . O zamn hatırlamıyorum inanın ağrım olmuşmuydu . Olmamismiydi . Herşeyin hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız
İnşallah canım Rabbim hayırlısı ile kısmet etsinHiç böyle düşünme canm ben kizimi ikinci aşılama ile kucağıma aldım. Aşılama yapar yapmaz kayınvalidemlere gitmiştik orda bağ bahçe işleri öyle bir kosturmaydi ki kesin tutmadı diyordum. Sonra eve geldik ertesi gün gebelik testi yapmıştım zaten negatif diye düşünmüştüm pozitifi gördüm. Rabbim nasip ederse her türlü oluyor