- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 27
- Konu Sahibi Serinyer44
Bugun asilama yaptim sizlerin süreçleriniz nasil ilerledi merakla bekliyorum 28 ekim de belli olucak kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 kez yaptırdım tutmadi , inşallah sizin tutar geçmiş olsunBugun asilama yaptim sizlerin süreçleriniz nasil ilerledi merakla bekliyorum 28 ekim de belli olucak kizlar
Normal aşılama mı yaptırdınız yoksa mikroçipli mi bende yakında yaptırcam inşallah sizinkide benimkide tutarBugun asilama yaptim sizlerin süreçleriniz nasil ilerledi merakla bekliyorum 28 ekim de belli olucak kizlar
Normal sanirim miprocipi sizden duydum acikcasi insallah yaNormal aşılama mı yaptırdınız yoksa mikroçipli mi bende yakında yaptırcam inşallah sizinkide benimkide tutar![]()
Insalalh ya ilk denemem acikcais3 kez yaptırdım tutmadi , inşallah sizin tutar geçmiş olsun
Mikroçipli aşılama daha detaylı bildiğim kadarıyla en kaliteli spermler seçiliyomuş doktorum öyle demişti normal aşılama tutma oranı %15-%20 ama mikroçipli aşılama tutma oranı %30-%40 denildi inşallah tutar hiç gerek kalmaz ama eğer tutmazsa bunu bi araştırın derimNormal sanirim miprocipi sizden duydum acikcasi insallah ya
aşılama sonrası nelere dikkat etmek gerekli? mesela duş kaçıncı gün almalıyım, ne kadar süre yatmak gerek, ilişki konusu nasıl olacak? bende önümüzdeki hafta aşılama olacağım ve sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum :-(3 kez yaptırdım tutmadi , inşallah sizin tutar geçmiş olsun
Duş ertesi gün alabilirsin, ılık duş al hatta soğuğa yakın bana ayakta duş al demişlerdi , avakado ceviz havuç kabak çekirdeği mutlaka tüketin , aslında çok uzun süre yatmak gerekli değil normal hayatınıza dönebilirsiniz ağır kaldırmayın iş yapmayın , ilişki konusunu zaten doktorunuz size söyleyecektir, ben aşılama yapıldıktan 2 gün sonra günaşırı olacak şekilde değerlendirmistim , hayırlısı olsun şimdiden İnşallah benim üçüde tutmadı sizin umarım tutaraşılama sonrası nelere dikkat etmek gerekli? mesela duş kaçıncı gün almalıyım, ne kadar süre yatmak gerek, ilişki konusu nasıl olacak? bende önümüzdeki hafta aşılama olacağım ve sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum :-(
Ben duş alıp gitmiştim hemen alamama ihtimaline binaen. Bana iki gün sonrası için duş almamı, aşılamanın ertesi günü de birliktelik olması gerektiğini, sonra normal gün aşırı rutine dönebileceğimi söyledi. Bunun haricinde bir iki gün dinlenmem gerektiğini söyledi. Bana 13-14 gün sonra test yap, gebelik çıksa bile istediğin gibi gezebilirsin, kendini ayrıca kısıtlamana gerek yok dedi. Siz ne yaptınız, ne durumdasınız?aşılama sonrası nelere dikkat etmek gerekli? mesela duş kaçıncı gün almalıyım, ne kadar süre yatmak gerek, ilişki konusu nasıl olacak? bende önümüzdeki hafta aşılama olacağım ve sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum :-(
İnşallah tutar bende femera kullanıyorum ayın 19 da bakacak aşılama günü verecek belki o günde yapabilirim dedi bakalım nasipBugun asilama yaptim sizlerin süreçleriniz nasil ilerledi merakla bekliyorum 28 ekim de belli olucak kizlar
Benimki de mikroçipti, bakalım tutacak mı?Mikroçipli aşılama daha detaylı bildiğim kadarıyla en kaliteli spermler seçiliyomuş doktorum öyle demişti normal aşılama tutma oranı %15-%20 ama mikroçipli aşılama tutma oranı %30-%40 denildi inşallah tutar hiç gerek kalmaz ama eğer tutmazsa bunu bi araştırın derim
İnşallah tutar benim yaşadığım şehirde bi kadın 7 yıllık tedavi sonrasında mikroçipli aşılama yaptırdı ve dördüz hamile kaldı tutma oranı tüp bebeğe yakınmış siz ne kadara yaptırdınız bide nasıl oldu süreç zormuyduBenimki de mikroçipti, bakalım tutacak mı?![]()
Vay çok iyiymiş o zaman, ben oranı haricinde bu kadar etkili olabileceğini bilmiyordum. Amerika'daki Türk doktorlar tarafindan bulunduğunu, çok etkili olduğunu demişti doktorum. Bir de geçen ayki çalışmasında %35 lik bir başarı elde ettiğini söylemişti. Her şeyi araştırdım fakat bu sefer araştırmadım ama demek çok etkili bir şeymiş. Benimki 4 gün etti, kasık ağrım var biraz. Ama benimki mantara denk geldiğinden tutmaz diye düşünüyorum, tabi her şeyin hayırlısı. Ben sanırım ilaçlarla 3500-4000 arası bir şey verdim. İlaçsız doktorun emeği 2000 idi ama ilaçlarla yukarda yazdığıma denk geliyordu. Sizin kaçıncı gün?İnşallah tutar benim yaşadığım şehirde bi kadın 7 yıllık tedavi sonrasında mikroçipli aşılama yaptırdı ve dördüz hamile kaldı tutma oranı tüp bebeğe yakınmış siz ne kadara yaptırdınız bide nasıl oldu süreç zormuydu
InsallahDuş ertesi gün alabilirsin, ılık duş al hatta soğuğa yakın bana ayakta duş al demişlerdi , avakado ceviz havuç kabak çekirdeği mutlaka tüketin , aslında çok uzun süre yatmak gerekli değil normal hayatınıza dönebilirsiniz ağır kaldırmayın iş yapmayın , ilişki konusunu zaten doktorunuz size söyleyecektir, ben aşılama yapıldıktan 2 gün sonra günaşırı olacak şekilde değerlendirmistim , hayırlısı olsun şimdiden İnşallah benim üçüde tutmadı sizin umarım tutar![]()
Ben daha yaptırmadım kistim vardı eğer küçüldüyse pazartesi günü yumurta geliştirici ilaç kullanıcam banada aşılama fiyatı 2500 denildi ama ilaçla ne kadar olur onu bilemem siz hangi ilacı kullandınız kaç yumurtanız vardı bu arada hiç belli olmaz bildiğim kadarıyla mantar gebeliğe engel değil İnşallah isteyen herkes hayırlı haberler alırVay çok iyiymiş o zaman, ben oranı haricinde bu kadar etkili olabileceğini bilmiyordum. Amerika'daki Türk doktorlar tarafindan bulunduğunu, çok etkili olduğunu demişti doktorum. Bir de geçen ayki çalışmasında %35 lik bir başarı elde ettiğini söylemişti. Her şeyi araştırdım fakat bu sefer araştırmadım ama demek çok etkili bir şeymiş. Benimki 4 gün etti, kasık ağrım var biraz. Ama benimki mantara denk geldiğinden tutmaz diye düşünüyorum, tabi her şeyin hayırlısı. Ben sanırım ilaçlarla 3500-4000 arası bir şey verdim. İlaçsız doktorun emeği 2000 idi ama ilaçlarla yukarda yazdığıma denk geliyordu. Sizin kaçıncı gün?
3 gun sonra dus al dedi agir is yapma sadece yemek yapabilirsin kesinlikle iliski onermedi ilk gun yat dinlen dedi hayirlisi olsun hakkinizdaaşılama sonrası nelere dikkat etmek gerekli? mesela duş kaçıncı gün almalıyım, ne kadar süre yatmak gerek, ilişki konusu nasıl olacak? bende önümüzdeki hafta aşılama olacağım ve sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum :-(
Ben gonaf igne kulalndim hergun size ilac oenrmis hayirlisi olsun hakkinizda canimİnşallah tutar bende femera kullanıyorum ayın 19 da bakacak aşılama günü verecek belki o günde yapabilirim dedi bakalım nasip
Bana kesinlikle iliski onermedi 15 gun kesinlikle yasak denildiHayırlı olsun tutar inşallah bugün hariç 3 gün ilişki olsun kesinlikle ..