• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün başıma gelen ilginç olay?

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Dün gece yarısı 4-5 gibi yattım ve daha yeni kalkıyorum. Gün içinde ara ara kalktım hep tabi.
Kendimi aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum bugün halbuki hep evdeydim. Eğer uyumazsam başım dönüyo her yerim titriyo bende mecbur yattım hep hatta bi kere bayıldıgımdan eminim tam uyurken. Rüyamdada bayıldım. Çok kötü kabuslar gördüm evde herkes bana kötü davranuyodu. Mesela arada uyanıyodum çok uyudum annemlerin yanına gideyim diyorum sonra kalktıgımı sanıyorum içeri gitmişim herkes bana kötü davranıyor sonra bi uyanıyorum aslında rüyaymış şimdi gideyim bari diyorum sonra yine uykuyasalıyorum yine evle ilgilş kabuslar. Bu 6-7 kere ard arda oldu ben hep gerçek sandım. En son rüyamda ıdamın dolapları kendiliğinden açılıyodu ve biraz önce tam uyandıgım sırada yatagımın altında domuza benzeyen ama insan sesi oldugu belli garip bi inleme geldi ama bu gerçek gibiydi. Bi daha uyumucam bugün ama hala her yerim titriyo ve başım dönüyo deli gibi uykum var.

Size en güzel yardımı da cevabı da bir uzman, bir doktor verecektir. Bir doktordan yardım almanızda fayda var. Bir de kansızlık , vitamin eksikliği var mı yok mu diye bir tahlil yaptırırsan iyi olacak...

ne ictin sen aşırı uyku kabuslar titremeler normal degil

Size en güzel yardımı da cevabı da bir uzman, bir doktor verecektir. Bir doktordan yardım almanızda fayda var. Bir de kansızlık , vitamin eksikliği var mı yok mu diye bir tahlil yaptırırsan iyi olacak...

Kansızlık benimde aklıma geldi ben 3 aydır adet görmemşştim bu ay gördüm ve 2 hafta boyunca aşırı kanamam oldu ama bitmek üzere

Adet görmek kansızlık yapmaz. Ama üstüste çok uyku kabus gördürür. Bu kadar çok uyumayın bundan sonra. Kalkıp bir hava alsaydınız ayılırdınız.

Siz yataginda pullar gorup sonra ortadan kayboldugunu soyleyen uye degil misiniz ? Bi doktora gorunun artik.
Evet o üyeyim ama o durum farklı abzürd bişey ki ben o pulların resimlerini burayada koydum herkeste gördü halisünasyon değil yani. Benim başıma sürekli böyle şeyler gelmiyor ki ilk kez böyle bir şey yaşadığım için telaşlanıp konu açtım zaten

Adet görmek kansızlık yapmaz. Ama üstüste çok uyku kabus gördürür. Bu kadar çok uyumayın bundan sonra. Kalkıp bir hava alsaydınız ayılırdınız.
Hmm bilmiyodum ama açıkçası adetten beri titremelerim başlamıştı. Doğru diyosunuz ama başımı kaldıramıyodum

Evet o üyeyim ama o durum farklı abzürd bişey ki ben o pulların resimlerini burayada koydum herkeste gördü halisünasyon değil yani. Benim başıma sürekli böyle şeyler gelmiyor ki ilk kez böyle bir şey yaşadığım için telaşlanıp konu açtım zaten
Yerinizde olsam cidden giderdim. Büyü falan biraz bunlarla bozmussunuz gibi. Psikolojik bir problem olabilir

bende de öncelerden oluyodu böyle şeyler gece birisi çok sert bir şekilde iki kere kafama vurmuştu ve beni uyandırmıştı uyandığımda kardesimim yatak ucunda tuhaf birisi oturuyodu ve bana guluyodu ve daha niceleri ama neden olduğunu bilmiyorum

Yerinizde olsam cidden giderdim. Büyü falan biraz bunlarla bozmussunuz gibi. Psikolojik bir problem olabilir
Çok saçma. Büyüye inanıyo olabilirim bu inanç meselesi ama bu yaşadığım şeyi büyüye yada herhangi doğaüstü bir şeye bağladığım yok ki ben zaten halisünasyon oldugunu düsünüyorum dedim cinler periler yaptı demedim.

Back
X