bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım!!!!

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.356
9.246
198
kızlar doğum günüme gireli tam 5 saat oldu ama bilgisayarım ve web siteleri dışında doğum günümü kutlayan olmadı. eşim gitti yattı. çok üzgünüm :((((((
saatlerdir içip içip damar müziklerle ağlıyorum. yarın da kimse kutlamazsa nasıl kendime gelirim bilmiyorum. please yardımmmmm... :5::5::5::5::5:
===((((((((((

Dogum gunun kutlu olsunnnn iyikii dogdunnnnn :))) bossveer takmaaaa, onemsemee. Onemsemedikce uzulmezsin. Belki baskalarini da boyle onemsemezsen senin halinden anlarlar belki?

Illa insan ozel hissetmek istiyor dogum gunlerinde ama mumkun oldugunca anlam yukleme...
Fakat bana kalirsa esine sitemini acik acik ifade et, eminim iki tatli soz cok fazla degildir...
Sikma canini sen, olmadi biz de burada simartiriz seni:27:
Dogum gunun kutlu olsun jooker:32::71:

Sizin orda insanlar isini gucunu birakip sabaha kadar dogum gunu mu kutluyorlar? :44:
uzulmek icin fazla erken davranmissiniz.
Ayrica bu kadar beklentiye girmeyin derim. Kimse kutlamazsa kendine gelmemeler filan, bu kadar beklenti ve insanlara baglilik felaket getirir. Iste simdi oldugu gibi.

kızlar doğum günüme gireli tam 5 saat oldu ama bilgisayarım ve web siteleri dışında doğum günümü kutlayan olmadı. eşim gitti yattı. çok üzgünüm :((((((
saatlerdir içip içip damar müziklerle ağlıyorum. yarın da kimse kutlamazsa nasıl kendime gelirim bilmiyorum. please yardımmmmm... :5::5::5::5::5:
===((((((((((

nice yillara beyb:7:

esinin unutmasi fena olmus ama belki yarina bi surprizi vardir sabah ola hayrola kuzu:38:

takma bu kadar millet kendı dogum gununu bıle unutuyo (misal ben ) senınkını hatırlamamaları normal :9:

allahtan facebook ta yazıyo bugun sunun dogum gnu bunun dogum gunu dıye oyle kutluyoruz bızde :9:

ha eşin hatırlamazsa ona ne yaparsan haklısın arkandayım :52:

nıce senelere ...

Sizin orda insanlar isini gucunu birakip sabaha kadar dogum gunu mu kutluyorlar? :44:
uzulmek icin fazla erken davranmissiniz.
Ayrica bu kadar beklentiye girmeyin derim. Kimse kutlamazsa kendine gelmemeler filan, bu kadar beklenti ve insanlara baglilik felaket getirir. Iste simdi oldugu gibi.

bizde mesela, doğumgünü gecesi partiye başlanır ertesi geceye kadar kutlanır hep böyle oldu ama bu sene beni unuttular niye böyle oldu bilmiyorum çok mutsuzum........ :5::5::5::5::5::5::5::5:

ramazan diye mi acaba.... :26:

çok mutsuzum..... :(((((((((((((((((((

nice yillara beyb:7:

esinin unutmasi fena olmus ama belki yarina bi surprizi vardir sabah ola hayrola kuzu:38:
eşim kutladı kutladı. ama gitti yattı. :5::5::5:
gidip uyunur mu yaa gece uzundu. oturdum işte sabaha kadar tek başıma. yarın da o otursun ben uyurken tek başına. :19:

ne var yani benim doğumgünümü site bile kutlamadı :1:
ilk yıl kutladı,2.yıl ne oldu anlamadım kızdılarmı acaba bana :)
eşim bile herzaman hatırlamıyor,ilk sene pasta çiçek falan aldı
iki lafla kutluyoruz biz,sonrada çiçek istemedim zaten direk çöpe gidiyor soluyor
hiç sorun etmiyorum,koca kadın oldum doğumgünümü kutlıcam çocuklar gibi
bizim evde şuan sadece kızımın doğumgünü kutlanıyor
kafaya takılacak bişey değil
sizin doğum günüde pek enteresanmış,doğum günü gecesi başlayıp nasıl ertesi geceye kadar kutlama yapıyorsunuz
40 gün 40 gece düğün misali :)

bizde mesela, doğumgünü gecesi partiye başlanır ertesi geceye kadar kutlanır hep böyle oldu ama bu sene beni unuttular niye böyle oldu bilmiyorum çok mutsuzum........ :5::5::5::5::5::5::5::5:

ramazan diye mi acaba.... :26:

çok mutsuzum..... :(((((((((((((((((((

eşim kutladı kutladı. ama gitti yattı. :5::5::5:
gidip uyunur mu yaa gece uzundu. oturdum işte sabaha kadar tek başıma. yarın da o otursun ben uyurken tek başına. :19:
adam kutlamış ya.:27:
esas bugün kutlanır yaş günün. bizdede 12 den sonra olmaz. ben 2 buçukta doğdum. illa gece kutlanmaz ki. bir gündüz olsun kutlayacaktır. doğum günü gecesi başlanıp ertesi geceye kadarda hiç duymamıştım.
belki kraliçe elizabethin kutlanıyor böylede. bizlerin hiç duymadım:)
sen biraz abarttın bence:1:

adam kutlamış ya.:27:
esas bugün kutlanır yaş günün. bizdede 12 den sonra olmaz. ben 2 buçukta doğdum. illa gece kutlanmaz ki. bir gündüz olsun kutlayacaktır. doğum günü gecesi başlanıp ertesi geceye kadarda hiç duymamıştım.
belki kraliçe elizabethin kutlanıyor böylede. bizlerin hiç duymadım:)
sen biraz abarttın bence:1:
Benim adımın anlamı da kraliçe zaten. :26: Ne eksiğim var Elisabeth'den? :5: Sabahı ettim üzüntüden. Ah vazgeçemem kafiyeden. :2:

Benim adımın anlamı da kraliçe zaten. :26: Ne eksiğim var Elisabeth'den? :5: Sabahı ettim üzüntüden. Ah vazgeçemem kafiyeden. :2:
anladı ben seni..
elizabeth kimki esas kutlamalılar seni,
yine güzel kafa ve espri hat safhada,
anladı ben seni:34:
:27::27:

Son düzenleme:
Ramazan ayindada millet icmeyi düsünüyor ya.... Kelime bulamiyorum cok yazikkkk...!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Back
X