• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün benim doğum günüm

littlewaterspirit

Kimbilir , belki de bir gün...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.670
4.840
83
Evet KK nın güzel dostları ,

Bugün benim 40.yaşımı doldurduğum gün. Biraz buruk , kırık , hüzünlü de olsa yıllar sonra ilk defa bu doğum günümde kendimi huzurlu ve mutlu hissediyorum.

Koskoca 40 yıl... Bir ömür... Boşu boşuna harcanmış , değmeyecek insanlar için yıpratılmış bir insan yaşamı... Hayatıma baktığımda koskocaman bir hiçlik ve sarmal hatalardan başka bir şey göremiyorum.

Bunca yıl içerisinde yaptığım tek doğru şeyin , verdiğim tek doğru kararın oğlumun dünyaya gelmesine izin vermek olduğunu görüyorum.

Artık beni aramayanı aramıyor , sormayanı sormuyor , kimseyi çok da umursamıyorum. Seneler boyunca sürekli kendimden ödün vererek ayakta tuttuğum tüm ilişkileri noktalandırıyorum. Hayatımdan insanlar eksildikçe daha özgür , daha huzurlu ve daha mutlu olduğumu fark ediyorum.

Özellikle bu platformda yaşça benden küçük tüm arkadaşlarıma tavsiyem yüklerinizden kurtulun :)

Bu doğum günümde de her zaman ki gibi yapayalnız olacağımı biliyorum ama bu sefer bu yalnızlık canımı yakmayacak. Akşam oğlumla bir dilim pastanın üzerine iki mum yakıp iyi ki doğmuşum diyerek kendimi kutlayacağım.

Bu konuyu da 3-5 sene sonra geldiğim noktayı görebilmek adına buraya bırakıyorum. Bakalım doğru yolda mı ilerliyorum :)

Kuru kalabaliklardan kurtulduğunuz için tebrikler... Yeni yaşınız size ve evladiniza kocaman mutluluklar getirsin,huzurlu yillariniz olsun insAllah...

Nice nice güzelliklerle dolu yıllarınız olsun
En güzel yaş dedikleri yaşa gelmişsiniz bakalım ne güzellikler sizi bekliyor. :KK200::nazar:
Ben de çok merak ediyorum , teşekkür ederim :KK200: Çocukken 40 yaşına gelen insanların çok yaşlı dolduğunu düşünürdüm ben ya :D

Doğum günün kutlu olsun :KK200:

Eksilenleri, gidenleri değil oğlunun varlığını gör.. :KK50:

Ben de 30 yaşımla beraber uygulamaya başlamıştım bunu. Bakalım 40 yaşıma geldiğimde ne durumda olacağım :halay:

Doğum günün kutlu olsun :KK200:

Eksilenleri, gidenleri değil oğlunun varlığını gör.. :KK50:

Ben de 30 yaşımla beraber uygulamaya başlamıştım bunu. Bakalım 40 yaşıma geldiğimde ne durumda olacağım :halay:
Benden iyi durumda olacaksın o kesin , erken aydınlanmışsın :D Teşekkür ediyorum canım :KK200:

Doğum gününüz kutlu olsun nice musmutlu sağlıklı yaşlarınız olsun :KK200:

Biraz meraklıyım geçen günkü konunuzdan ötürü sakıncası yoksa dün doğum gününüzü kutlamaya hep gittiğiniz kafeye gittiniz mi diye sorsam mı ki :)

Bugün benim 40.yaşımı doldurduğum gün. Biraz buruk , kırık , hüzünlü de olsa yıllar sonra ilk defa bu doğum günümde kendimi huzurlu ve mutlu hissediyorum.

Koskoca 40 yıl... Bir ömür... Boşu boşuna harcanmış , değmeyecek insanlar için yıpratılmış bir insan yaşamı... Hayatıma baktığımda koskocaman bir hiçlik ve sarmal hatalardan başka bir şey göremiyorum.

Bunca yıl içerisinde yaptığım tek doğru şeyin , verdiğim tek doğru kararın oğlumun dünyaya gelmesine izin vermek olduğunu görüyorum.

Artık beni aramayanı aramıyor , sormayanı sormuyor , kimseyi çok da umursamıyorum. Seneler boyunca sürekli kendimden ödün vererek ayakta tuttuğum tüm ilişkileri noktalandırıyorum. Hayatımdan insanlar eksildikçe daha özgür , daha huzurlu ve daha mutlu olduğumu fark ediyorum.

Özellikle bu platformda yaşça benden küçük tüm arkadaşlarıma tavsiyem yüklerinizden kurtulun :)

Bu doğum günümde de her zaman ki gibi yapayalnız olacağımı biliyorum ama bu sefer bu yalnızlık canımı yakmayacak. Akşam oğlumla bir dilim pastanın üzerine iki mum yakıp iyi ki doğmuşum diyerek kendimi kutlayacağım.

Bu konuyu da 3-5 sene sonra geldiğim noktayı görebilmek adına buraya bırakıyorum. Bakalım doğru yolda mı ilerliyorum :)
Nice Nice Nice çooook mutlu yıllar diliyorum size...Doğru yolda olduğunuz, kendinizi mutlu hissetmenizden belli oluyor...en güzel yaşınızdasınız, oğlunuzla bir ömür boyu mutluluklar dilerim size, herşey gönlünüzce olsun....

Nice yaslara saglikla ve sade girin..İyi yapmissin az ve öz arkadas iyidir ortam cok fena haset almış basini gidiyor millet 3gunde kanki olup 5gunde düşman kesiliyor..Mesafe candır önce kendin önce ailen gerisi 2.plan ..mutlulugun sırrı..

İyi ki doğdunnnn 40. Yaş bi kadının en en güzel yaşı derler, bu yaşa kadar olmasa da bu yaştan sonra çok mutlu, huzurlu yıllar diliyorum tabi oğlunla birlikte nice güzel yılların olsun kızzzz daha dur gelin alcaaannnn:KK200::halay:

Back
X