• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün benim doğum günüm!!!!

gozdemmmmmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
2.089
21
158
İstanbul
An itibariyle meleğimi kucağıma alalı tam bir yıl geçti....O kadar gözyaşı, o kadar emek.....Şimdi de gözyaşlarım akıyo ama sevinçten...Burda herşeyimizi paylaştık..İstedim ki oğlumun ,yavrumun doğum günnü paylaşıyım ve sizlere isteyen herkese rabbim bu mutluluğu yaşatsın die bi kere daha dua edeyim....

An itibariyle meleğimi kucağıma alalı tam bir yıl geçti....O kadar gözyaşı, o kadar emek.....Şimdi de gözyaşlarım akıyo ama sevinçten...Burda herşeyimizi paylaştık..İstedim ki oğlumun ,yavrumun doğum günnü paylaşıyım ve sizlere isteyen herkese rabbim bu mutluluğu yaşatsın die bi kere daha dua edeyim....

Canım Allah sizi sonsuza kadar bir arada tutsun sağlıklı bir ömür huzurlu bir yaşamınız olsun dilerim ki ...
Alla yavrunu ve sevdiklerini sana bağışlasın . inşl bir gün sünnetinin müjdesini de paylaşırsın bizlerle :)

Allahım anneli babalı Önce sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzucuğuna
İşallah bir gün bende bebeğimin doğum günü diye yazarım sizlere
Mutluluğunuz daim olsun hiç ayrılmayın kuzucuğunla sevgilerimle

nice yaşlara birlikte girmeniz dileğimle, sağlıklı, huzurlu,mutlu günler sizin olsunnn...

Allahım isteyen herkese bu güzelliği taddırsın inş..

Back
X