• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün benim doğumgünüm ve yine yapayalnızım :(

Bazen insan iş, arkadaş, evlilik vb konularda çok geç kalmış hişediyor kendini evet. Ama her şey nasip kısmet. Mutlu olmayacağınız bir evlilik yapmaktansa hiç olmasın daha iyi inanın. Çevremde 30lu yaşlarda boşanmış çok insan var hepsi de keşke diyor.

Evet bugün benim doğumgünüm malesef ve yine yapayalnızım:KK43: her sene olduğu gibi ne beni mutlu edebilcek bi sevgili veya eş e eş olmadiği için çocuk veya bir arkadaş hiçkimse zaten kimsede gerci yaşımı bilsin istemiyorum resmen 30 oldum bomboş geçen anlamsız gecen bir hayat o geçerken ben sadece bomboş seyrediyorum :KK61:en güzel yaşlarim bomboş anlamsiz gecmesi beni artik kahrediyor :KK43:
Niye boşboş geçsin ya mutlu et kendini bak bu yaşlar birdaha gelmiyor

Bazen insan iş, arkadaş, evlilik vb konularda çok geç kalmış hişediyor kendini evet. Ama her şey nasip kısmet. Mutlu olmayacağınız bir evlilik yapmaktansa hiç olmasın daha iyi inanın. Çevremde 30lu yaşlarda boşanmış çok insan var hepsi de keşke diyor.
Aynen canim kesinlikle ben 23 yaşımı daha bitrmedim 24 e nisanda gircem yani öyle bir evlilik yaptim ki kimsenin başına vermesin allah

Ayyy saçmalama ilerde gülersin bunları hatırladıkca daha çok gençsin doğum günün kutlu olsun ben 32 de evlendim iyikide geç evlenmisim 35 de olurmuş şimdi düşünüyorum da bekarlık saltanat canim

Bu hayatta hepimiz yalnızız zaten... Sadece bu hayatta en yakın tanıklarımız eş ve çocuk oluyor.
Sizde de elbet olacak, hemen olası da şart değil, aynı yaştayız.. Samimi olarak söylüyorum evliliği olaganüstü olarak düşünmeyin, ya da hayatın anlamı...Zamanla hepsi olur, sonra dersiniz geç olmuş iyi ki diye :) Kötü oldugundan demiyorum evliliği, Ama bekarlıgın da tadını çıkarın..Nice güzel yıllara

Valla canım benim varda ne işe yarıyor. Dün yalandan bı pasta alıp gelmiş. Sonra işim var deyip her zaman ki gibi kaçıp gitti arkadaşlarının yanına. Tabi iyi bir sövdüm mesajlarda. Ama kime diyorum nato kafa nato mermer. Pastayı da böyle günlere önem verdigimi bildiği için aldı yani korkudan:bicak:

Back
X