- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
- Konu Sahibi Yellowpepper
Öncelikle nice güzel, sağlıklı yaşlara.Bugün benim doğumgünüm ve kocam yine bana hediye almadı kesin. Hediyeden kastım da büyük şeyler değil, kitap bile alsa benim için değerli. Ama 3 senedir asla hediye almaz, pasta almaz, sadece çiçek alır. Pandemiden dolayı evde çalışıyor, bakıyorum bu saat olmuş hiç hareket yok valla kızlar. Geçen ay onun doğumgünüydü ve ben her sene mutlaka süsleme pasta hediye vs vs bişeyler yapıyorum kendi çapımda. Böyle yazınca da komik gelmiyor değil ama valla içimi dökmek istedim, birazdan dicem ki akşama pasta al ben mum üflemek istiyorumOdun bi insanda değil ama doğumgünlerine çok önem verdiğimi bildiği halde bu şekilde. Az önce dışarı çıkıp kendimE hediye aldım biraz mutlu ettim kendimi. Komik bulabilirsiniz bu başlığı ama dalga geçmeyin he ben kendi kendimle dalga geçiyorum sizin yerinize de merak etmeyin :))
Sonrasında hediye deyip geçmemek lazım. Mesele özel gün ya da lüks tüketim meselesi değil ki. Birinin seni mutlu edecek bi şeyi bilip, bulup, istedigin zamanda, istediğin yerde sana getirmesi başlı başına güzel bi şey. Cünkü o kişinin seni tanıdığını, anladığını ve senin için çabaladığını gösteriyo.
Daha da sonrasında pasta da güzel bi şey. Hatta baya güzel bi şey. Off olsa da yesek.

Neyse ne diyorduk, her seyi gectim senede 1 gün tatlı bi seyler yiyip parlak bi kutuyu içinden ne çıkacak hevesiyle açmak, saf saçma şeyler dileyip gercek olacagına inanmak ve 5 yaş mutluluğu yaşamak istiyorum, istiyoruz çok mu ki?