bugün besmeleyi cektik

Zxuxmmin

RABBIMIN EMANETISINIZ
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
1.918
9
116
- Yurtdışı
Bugün doktorda randevüm vardi. Muayene etti ve iyi bi tane yumurta büyümüs dedi. Ben bu islemi bilmedigim icin doktoru soru yagmuruna döktüm. Kafam cok karisik. Icimde bi burukluk var. Korkiyorum, nasil anlatim kendimi bilmiyorum. Doktor igne yapacaksin kendine dedi, hep sizin yazdiklarinizi okurdum, simdi bende sira. Allah kerim insallah rabbim hayirlisini nasip eder. Icim deki bu hissi anlatamiyorum. Bide minik kizim hastanede onun rahatsizligi bir yandan. Allah hepimizin yardimcisi olsun....

bebişine acil şifalar canım :Saruboceq:
senin içinde hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın:nazar:
en azından bir tanecikte olsa meleğin varmış allah bağışlasın :ecrin_bebek:
biz ne yapalım:çok üzgünüm:

canim benim, benim bebegim 6 aylik dogdu. Cok hasta. Gecen hafta kaybediyordum. 1 yasini gecti ama doktorlar pek ümit etmeyin dediler. Ellerim bos kalmasina dayanamam. Onun yerini kimse doldurama onu biliyorum ama canim giderse bana birisi lazim

canim benim, benim bebegim 6 aylik dogdu. Cok hasta. Gecen hafta kaybediyordum. 1 yasini gecti ama doktorlar pek ümit etmeyin dediler. Ellerim bos kalmasina dayanamam. Onun yerini kimse doldurama onu biliyorum ama canim giderse bana birisi lazim

Allahım yavrunu sana bağışlasın arkadaşım..Tedavinde hayırlı olsun canım..Allah yardımcın olsunn..Acil şifalar bebeğin içinn..

Rabbim evladını sana bağışlar inşallah çok büyük geçmiş olsun tedavindede bol şans.

çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifasını versin kızının.tedavinde hayırlı olsun.

dilekleriniz icin Allah razi olsun, biraz sonra kizimi hastaneden almaga gitcem. 1 aydan fazla kaldi, 1 hafta yogun bakimda kaldi. Rabbim yine onu bana bagisladi.

Sera96
haklisin bitane olsa bile Rabbim bi melek verdi bana. Ama rabbim ona verdigi bu zor imtihani bi 40-50 yasindaki insan yasamadi. O cok cekti cok yoruldu. igneler hortumlar ameliyatlar her tarafini deldiler zedelediler. Gecen hafta öldü diye doktorlar yanima geldi. Rabbim dedim, uyansin rüya olsun dedim. Sonra esim müdahele etti. Kalp masaji yapti ve geri döndü. Kizim bunu 3üncü defa yapiyor. Rabbimden hep hayirlisini diledim. Cok zor bunlari cekmek gercekten daha zor. Her an korku icinde yasamak benim güzel melegimi bisey olcak diye cok korkiyorum. Bu da benim imtihanim diyorum rabbim onu bana bagislasin hernasil olursa olsun ona bakmaya raziyim diyorum. Ama insan istiyor bi saglikli bebek yaninda emeklesin anne desin senin geldigini anlasin. Esim icin istiyorum baska cocuklara bakip of cekmesinden. Kolay degil arkadaslar sizde biliyorsunuz....

canım rabbım yardımcın ols bu ımtıhan zor evlatla imtıhan çok zor..............inş rabbım şifa verır........ve bude hayırlı kardeş..........dua ile

canım kızına allah şifa versin tedavinde istediğin gibi olsun inşallah sen sadece ya vekil de yani Allahı vekil tut o işlerini kendisine bırakanın işini en iyi şekilde yapar

canım arkadaşım, kader ortağım...

çok hüzünlüyüm geçen sene bu zamanlar ikimizin bebeğide yoğun bakımdaydı sen hep
bana derdin yaa sen benden önce çıkacaksın hastaneden ne kadar doğru söylemişsin...
evet senden önce çıktım ve son çıkışımızdı,büyük bi dönülmez yola uğurladım oğlumu!! sende
çok şaşırmıştın...

şimdi seninle geldiğimiz nokta aslında aynı alışılmış bişi var oda kızına bağlılığın onu bian bile
kaybetmenin verdiği büyük bi hüzün var içinde bende öyle olmuştum ve her zamanki gibi yenildim
başaramadım arkadaşım yine bomboş ve çok yalnızım kaç kere düşündüm şu kapıdan çıkıp gitmeyi
yokolmayı ama bi an dönüp bakıyorum arkama beni sevenler beni üzmeyenler le dolu onlara bunu yapamam...
yapamadımda ama içimdeki yalnızlık boşluk hiç bitmedi rol kesmek nedir bilirsin hayat bi oyun ve bende oynuyorum
bi sahne kurdum mutluluk rolunu üslendim mecburum...beni sevenlere...

belki bi daha anne olamıcam bilemiyorum ama hayatta hep beterin beteri var dedim ve avuttum kendimi..ben anne oldum
evet hemde ne anne bana sen bunları yaşacaksın deselerdi asla inanmaz ve ben bu kadar güçlü olamam derdim...
ama insan anne olunca herşeyi anlıyormuş ne büyük bi fedakarlık ne büyük bir karşılıksız aşk..anladım ki ben hiç
aşık olmadım anne olunca anladım...

çok şey yazmak istiyorum... bir senedir beynime yazdım hiç dökmedim kağıda kaleme yada birine ama şuan senide düşünerek
ve üzmek istemeyerek noktalıyorum...

canım kader ortağım girdiğin bu yolda Allah yar ve yardımcın olsun sen çok güçlü bi annesin umutların solmasın...

Allah sana sağlıklı,sıhhatli hayırlı bi evlat nasip etsin ki acıların hiç olmazsa üstünü örtsün ..biliosun seni hiç unutmadım
ve asla unutamam bu yolunda da yanındayım...

ay arkadaşım çok üzüldüm rabbim kızına hayırlı ömür veriri inşl tedavinde hayırlı olsun kendine iyi bak

canim arkadasim kader ortagim,

yazdiklarini okudugumda hüzünlenmemek mümkün degildi canim benim,

biz neler yasadik neler gördük ama hicbi zaman yilmamiz gerekiyor,

bizimde birgün etrafimiz civil civil olcak emin ol bundan

rabbim ne eylerse güzel eyler,

Allah peygamberimizi yaratmasaydi, dünyaya yaratmazdi, ama Allah ona da cocuklariyla imithan etmis. 3 tane evladini bebekken almis elinden.

ama canim gercekten herseyde bi hayr vardir....zor günler yasadik belki yasicaz hala yasicaz ama sabredenleri rabbim sever ve sonunda bizlerede mutlu günler göstercek...

INSALLAH

Back
X