- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
- 33
- Konu Sahibi minikkedisahibi
59.06 çıktı elim ayağım titriyor ne diyosunuz heyecanlanmalı mıyım hamile miyim yani ilk defa bu kadar yüksek gördüm. Doktoruma msj attım bakalım dönecek mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun hamilesiniz tbr ederim59.06 çıktı elim ayağım titriyor ne diyosunuz heyecanlanmalı mıyım hamile miyim yani ilk defa bu kadar yüksek gördüm. Doktoruma msj attım bakalım dönecek mi![]()
Hayırlı olsun arkadaşım. 11. Güne değerin 100 u geçecek büyük ihtimalle. İstenilen güne kadar değerin 200 e yakın bir şey çıkacaktır. İnşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin59.06 çıktı elim ayağım titriyor ne diyosunuz heyecanlanmalı mıyım hamile miyim yani ilk defa bu kadar yüksek gördüm. Doktoruma msj attım bakalım dönecek mi![]()
Çok teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun arkadaşım. 11. Güne değerin 100 u geçecek büyük ihtimalle. İstenilen güne kadar değerin 200 e yakın bir şey çıkacaktır. İnşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Genelde 5.’de pozitifi görüyor deneyenler, o yüzden bu sefer daha umutlu olabilirsin bence. Zaten çok gençsin kesin olurYa hiç ümidim yok bu 5.tüp denemem. Hep bi korku bar istemeden de olsa![]()
Aaaa harika bi haber, bu mesajını görmeden yorum yazmıştım. Gözün çok çok aydın59.06 çıktı elim ayağım titriyor ne diyosunuz heyecanlanmalı mıyım hamile miyim yani ilk defa bu kadar yüksek gördüm. Doktoruma msj attım bakalım dönecek mi![]()
Ya umarım öyle olur yoksa cidden bıktım. Bel ağrısı kasık ağrısı normal mi yaGenelde 5.’de pozitifi görüyor deneyenler, o yüzden bu sefer daha umutlu olabilirsin bence. Zaten çok gençsin kesin olur![]()
İnşallahÇok normal, okuyoruz burda pozitif olan çoğu kişinin benzer ağrıları oluyor. Sadece kanamadan korkuluyor onun dışında bence sorun yokiki katı artınca daha da rahatlarsın inşallah
Ay çok sevindim canım59.06 çıktı elim ayağım titriyor ne diyosunuz heyecanlanmalı mıyım hamile miyim yani ilk defa bu kadar yüksek gördüm. Doktoruma msj attım bakalım dönecek mi![]()
Bugün 12.günü tekrar kan verdim 14 çıktı. Malesef olmadıAy çok sevindim canımrabbim hayırlısını versin
kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah.bende kan vermeyi bekliyorum inşallah güzel sonuç alırım
Kalitesinin iyi olduğunu söylemişti hatta transfer için çözüldüğü günün sabahında bölünmeye devam ettiğini de söylemişti ama olmadıArkadaşlar meraba bende 5. Gün transferiyim kaliteleri neydi acaba embriyolarinizin
Kalitesinin iyi olduğunu söylemişti hatta transfer için çözüldüğü günün sabahında bölünmeye devam ettiğini de söylemişti ama olmadı