Bugün Blastokist Transferinin 9.günü kan versem mi?

Doktorum aradı büyük ihtimal tutmuş ama çarşambayı bekleyip görmekte fayda var dedi. İnşallah artarak devam eder değerler🙏🏻

59.06 çıktı elim ayağım titriyor ne diyosunuz heyecanlanmalı mıyım hamile miyim yani ilk defa bu kadar yüksek gördüm. Doktoruma msj attım bakalım dönecek mi😧😲😮‍💨
Hayırlı olsun arkadaşım. 11. Güne değerin 100 u geçecek büyük ihtimalle. İstenilen güne kadar değerin 200 e yakın bir şey çıkacaktır. İnşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗🤲

Çok normal, okuyoruz burda pozitif olan çoğu kişinin benzer ağrıları oluyor. Sadece kanamadan korkuluyor onun dışında bence sorun yok 😊 iki katı artınca daha da rahatlarsın inşallah

59.06 çıktı elim ayağım titriyor ne diyosunuz heyecanlanmalı mıyım hamile miyim yani ilk defa bu kadar yüksek gördüm. Doktoruma msj attım bakalım dönecek mi😧😲😮‍💨
Ay çok sevindim canım ❤️ rabbim hayırlısını versin 🙏 kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah.bende kan vermeyi bekliyorum inşallah güzel sonuç alırım

Arkadaşlar meraba bende 5. Gün transferiyim kaliteleri neydi acaba embriyolarinizin

Back
X