• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 9. Günü kanama yaşayanlar

presschoolteacher

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
23
5
1
35
Arkadaşlar merhaba 10 Kasım 5. Gün embriyo transferi oldum bugüne kadar pek belirtim yoktu bugün sabah günlük pede gelen hafif kahvemsi bir akıntı geldi rengi çok açık belimde hafif bir ağrı var sadece t+9. Gün oluyor bugün kan testi de verdim daha çıkmadı ama merak ediyorum böyle bir durum yaşayıp pozitif gören var mı aranızda

Arkadaşlar merhaba 10 Kasım 5. Gün embriyo transferi oldum bugüne kadar pek belirtim yoktu bugün sabah günlük pede gelen hafif kahvemsi bir akıntı geldi rengi çok açık belimde hafif bir ağrı var sadece t+9. Gün oluyor bugün kan testi de verdim daha çıkmadı ama merak ediyorum böyle bir durum yaşayıp pozitif gören var mı aranızda
Yerleşme kanaması olabilir dicem ama 5. Gün embriyosu üç dört içinde tutunur diye biliyorum kanama olmasın yeter ki

Sonuç nedir ne oldu çok merak ettim. İnşallah güzel sonuç almışsındır.

Back
X