Amin canım hepimizin inşallah yani benim hayret ettiğimcanım şimdi olay sıcak ya elbet durumunu aslında net analiz edemezsin.
zamanla için soğudukça ya ben neden katlanmışım diyor insan.
hakkında hayırlısı buymuş demekki. buna inan. şükret her haline bin beter yaşayanlar var.
zaman herşeyin ilacı valla hiç kimse unutulmaz değil.
bende o yollardan geçtim canım iyi anlarım içini.
ama geçmişi çok dillendirme konuşma canım. konuştukça unutman zor olur.
Allah yardımcın olsun.
Amin canım hepimizin inşallah yani benim hayret ettiğim
Bizim gibi özverili insanların neden değeri bilinmez Deger bilmek neden zor bide piskinin arayip görüşmek istemesi devir kötü hayatına kimse sokma falan
Canim cok saol evet bugün boşanmanın stresinden ailemin gergin olmasını daha iyi anladım şimdi iyiler çok şükür destekler kardeşlerim de bende bugünden itibaren eski eşime karşı umutlarimi yiktigi için sevgim tamamiyle bitti Hele O durusma salonundaki KENDİNİ begenmis halleri canım Allah hepimizin gönlüne göre versincanım evdekilerle durumu hallettin mi ? çok geçmiş olsun bunu atlattın evdeki sorunları da düzelttin mi her şey senin için çok güzel olacak.
Canim cok saol evet bugün boşanmanın stresinden ailemin gergin olmasını daha iyi anladım şimdi iyiler çok şükür destekler kardeşlerim de bende bugünden itibaren eski eşime karşı umutlarimi yiktigi için sevgim tamamiyle bitti Hele O durusma salonundaki KENDİNİ begenmis halleri canım Allah hepimizin gönlüne göre versin
Canim hattimida yarın degistiricem çünkü senin dediğin gibi aklımı bulandiricak bi ortak arkadastan duyduguma göre ben çok safmisim bana arkadaşımın sahip çıkmasını istemişsaol sne öğrettin bana devrin kötü olduğunu deseydin.
aklınca yine elinde tutacak seni.
aman gerekirse hattını değiştir aramasın, arayıpda seni başa sardırmasın.
valla niye bilinmez konusunu çözdüğümde mutlu evliliğin formülünü yazcam
Canim hattimida yarın degistiricem çünkü senin dediğin gibi aklımı bulandiricak bi ortak arkadastan duyduguma göre ben çok safmisim bana arkadaşımın sahip çıkmasını istemiş
Merhaba can dostlarim biliyosunuz evliligim ile ilgili sorun yasiyordum bugün Bosandik anlasmali olarak arabayi eşime verdim kızlar adam bosansakta benimle görüşmek istedi fakat ben beni aramamasini söyledim beni kullanmasına müsade etmem adam olsaydın da yuvana sahip çıksaydinda düzenli yasasaydin degerimi zi bilseydin dedim babam ev verdi sizden evlenirken bişi bile istemedik dedim taktiniz taki seti bile emitasyondu dedim ben yinede bunlarda değildim sadece senden aile babası olmanı istedim dedim sigortali bi iş istedim esrar kullanmayip sağlıklı olmanı istedim dedim arama beni dedim eşime üzüldugum için 1000lira vermiştim vayy be kızlar nasıl bir aile bunlar hiç sahip bile cikmadilar Altınların 10000 lira tutmuştu arabayi alırken satmistik o paranın 5 binini eşim aldı 5 binin bana verdiler babam arabayi alırken adam 4 bine yakın para vermişti vermediler bide prokotol de Yazmazmi 9 bin lira verilmiştir diye neyse bunuda geçtim eşime hiç beddua etmiyorum dedim ama hakkimida helal etmiyorum sana dedim o bana hakkını helal ediyormuş kızlar Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin yazık benden sonra hayatına giricek olan kıza yazık kızlar Allah yolumuzu açık etsin...
Teşekkürler canım hepimiz mutlu olalım insallahh😊Ben senin adına sevindim. Nedense içime bir his doğdu bundan sonraki hayatın bu süreci atlattıktan sonra çok daha güzel olacak ve mutluluğu bulacaksın bence...
Canim hattimida yarın degistiricem çünkü senin dediğin gibi aklımı bulandiricak bi ortak arkadastan duyduguma göre ben çok safmisim bana arkadaşımın sahip çıkmasını istemiş
canm ya alah kurtarmis seni bosver o para bitdimi adam diyilmisim der bi gun sen yakani kurtarmissin ya omur boyu cekseydin rabbim guzel seylerle karsilasdirsin ins bundan sonrasaolun canlarim Allah razı olsun
Merhaba can dostlarim biliyosunuz evliligim ile ilgili sorun yasiyordum bugün Bosandik anlasmali olarak arabayi eşime verdim kızlar adam bosansakta benimle görüşmek istedi fakat ben beni aramamasini söyledim beni kullanmasına müsade etmem adam olsaydın da yuvana sahip çıksaydinda düzenli yasasaydin degerimi zi bilseydin dedim babam ev verdi sizden evlenirken bişi bile istemedik dedim taktiniz taki seti bile emitasyondu dedim ben yinede bunlarda değildim sadece senden aile babası olmanı istedim dedim sigortali bi iş istedim esrar kullanmayip sağlıklı olmanı istedim dedim arama beni dedim eşime üzüldugum için 1000lira vermiştim vayy be kızlar nasıl bir aile bunlar hiç sahip bile cikmadilar Altınların 10000 lira tutmuştu arabayi alırken satmistik o paranın 5 binini eşim aldı 5 binin bana verdiler babam arabayi alırken adam 4 bine yakın para vermişti vermediler bide prokotol de Yazmazmi 9 bin lira verilmiştir diye neyse bunuda geçtim eşime hiç beddua etmiyorum dedim ama hakkimida helal etmiyorum sana dedim o bana hakkını helal ediyormuş kızlar Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin yazık benden sonra hayatına giricek olan kıza yazık kızlar Allah yolumuzu açık etsin...
Saol canim benim iyiki varsiniz👍tabi tabi sen safmışsın ki onu olduğu gibi kabullenebilmiş herşeyini (maddi-manevi) paylaşabilmişsin. bu yüce gönüllülüğünü saflık olarak değerlendiriyorsa öncelikle kendisi senden uzak dursun. sen yolunu bulursun, onsuz da daha mutlu olursun. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın. arkana bakma ve yoluna devam et diyeceğim ama bunları söylemek kolay uygulamak zordur. o yüzden sana verecek teselli cümlelerim yok. dileğim kısa sürede toparlanıp normal hayatına dönebilmen- o hiç olmamış gibi--
Canim 2.5 yıllık evliydim çocuk yok zaten eşimin esrar olayından dolayı bide calismamasindan dolayı jinekolok ile hep konuştum ona göre önlemimi aldım. ..saol canim artık bukadar mücadelenin boş olduğunu anladım cünkü hicbi çaba yoktu tam aksine hakaret paragoz aç falan bide babanlara gidemezsin diye gaza getirirdi evi terk eder 3 gün gelmezdiCanim Allah yardimcin olsun, iradeli bir durusun var gibi. Kac yillik evliydiniz? Cocuk var mi?
Canim 2.5 yıllık evliydim çocuk yok zaten eşimin esrar olayından dolayı bide calismamasindan dolayı jinekolok ile hep konuştum ona göre önlemimi aldım. ..saol canim artık bukadar mücadelenin boş olduğunu anladım cünkü hicbi çaba yoktu tam aksine hakaret paragoz aç falan bide babanlara gidemezsin diye gaza getirirdi evi terk eder 3 gün gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?