Bugün bosandim...

Amin canım hepimizin inşallah yani benim hayret ettiğim
Bizim gibi özverili insanların neden değeri bilinmez Deger bilmek neden zor bide piskinin arayip görüşmek istemesi devir kötü hayatına kimse sokma falan

Amin canım hepimizin inşallah yani benim hayret ettiğim
Bizim gibi özverili insanların neden değeri bilinmez Deger bilmek neden zor bide piskinin arayip görüşmek istemesi devir kötü hayatına kimse sokma falan

saol sne öğrettin bana devrin kötü olduğunu deseydin.
aklınca yine elinde tutacak seni.
aman gerekirse hattını değiştir aramasın, arayıpda seni başa sardırmasın.

valla niye bilinmez konusunu çözdüğümde mutlu evliliğin formülünü yazcam

canım evdekilerle durumu hallettin mi ? çok geçmiş olsun bunu atlattın evdeki sorunları da düzelttin mi her şey senin için çok güzel olacak.
Canim cok saol evet bugün boşanmanın stresinden ailemin gergin olmasını daha iyi anladım şimdi iyiler çok şükür destekler kardeşlerim de bende bugünden itibaren eski eşime karşı umutlarimi yiktigi için sevgim tamamiyle bitti Hele O durusma salonundaki KENDİNİ begenmis halleri canım Allah hepimizin gönlüne göre versin

çok sevindim senin adına :) yepyeni hayatında başarı ve mutluluk diliyorum sana :)

Canim hattimida yarın degistiricem çünkü senin dediğin gibi aklımı bulandiricak bi ortak arkadastan duyduguma göre ben çok safmisim bana arkadaşımın sahip çıkmasını istemiş

Canim hattimida yarın degistiricem çünkü senin dediğin gibi aklımı bulandiricak bi ortak arkadastan duyduguma göre ben çok safmisim bana arkadaşımın sahip çıkmasını istemiş

işte değiştir ve onla bağlantılı olanlarla mümkün olduğunca görüşme.
böle böle senin yaranı deşecek.
hep konuşacak güya senin iyiliğini istermiş gibi. amaç kendini unutturmamak, belki sendne fayda sağlamak maddi manevi.
safsın diye o sana çok iyi sahip çıkmış yani.
valla arkadaşım bak benden sana tavsiye. bol bol dua et. ibadet et elinden geldikçe. böylece manevi huzur bulursun. ağlamak geliyorsa ağla, gez dolaş kendini kapatma.
yani ertelediğin ne varsa onları yapmaya çalış.
zaman sonra da inanıyorum Allah sana bu yaşadıklarının mükafatı olarak hayırlı olan herşeyi nasip edecektir.

onun ailesinin yaptıkları eski kocanın yaptıklarını Rabbim görüyo elbet bi gün onlar da yaptıklarının bedelini ödeyecekler.sen bundan sonra kendi yoluna bak cnm.Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza.

tatlım demekki kaderinde bunlarıda yaşamak varmış ki yaşadın hiç üzülme.inşallah karsına daha iyi biri çıkar.anladıgım kadarıyla cok sıkıntılı bir evlilikmiş.kurtuldum diye düşün.

Ben senin adına sevindim. Nedense içime bir his doğdu bundan sonraki hayatın bu süreci atlattıktan sonra çok daha güzel olacak ve mutluluğu bulacaksın bence...

adama bak, kendi elinde tutamamış, şimdi ortalık kötü kimseyi hayatına sokma diye akıl veriyor bi de..ne o arkadaşına dikkat et demeler felan..tabi otur onu düşün, unutama sen onu :) kurtulmuşsun gözün aydın, yolun açık olsun

Hayırlısı olsun,inşallah bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız.

tabi tabi sen safmışsın ki onu olduğu gibi kabullenebilmiş herşeyini (maddi-manevi) paylaşabilmişsin. bu yüce gönüllülüğünü saflık olarak değerlendiriyorsa öncelikle kendisi senden uzak dursun. sen yolunu bulursun, onsuz da daha mutlu olursun. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın. arkana bakma ve yoluna devam et diyeceğim ama bunları söylemek kolay uygulamak zordur. o yüzden sana verecek teselli cümlelerim yok. dileğim kısa sürede toparlanıp normal hayatına dönebilmen- o hiç olmamış gibi--

Canim Allah yardimcin olsun, iradeli bir durusun var gibi. Kac yillik evliydiniz? Cocuk var mi?

Saol canim benim iyiki varsiniz👍

Canim Allah yardimcin olsun, iradeli bir durusun var gibi. Kac yillik evliydiniz? Cocuk var mi?
Canim 2.5 yıllık evliydim çocuk yok zaten eşimin esrar olayından dolayı bide calismamasindan dolayı jinekolok ile hep konuştum ona göre önlemimi aldım. ..saol canim artık bukadar mücadelenin boş olduğunu anladım cünkü hicbi çaba yoktu tam aksine hakaret paragoz aç falan bide babanlara gidemezsin diye gaza getirirdi evi terk eder 3 gün gelmezdi

Esrar olayi cok kotu imis, cocuk olmamasi iyiymis, kurtulmussun ne guzel. Hakkinda hayirlisi olsun insallah, tez zamanda unutur da guzel bir hayata yelken acarsin umarim. Gecmis olsun, Allah bu surecte yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…