• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün bosandim

Hayir ben yurtdisinda yasiyorum burdada resmi nikah var yaptirdimda ama benim icin asil önemli olan dini nikah sizin icin baska olabilir ama benim icin böyle yani dinen bosadiysa kagit üzerinde evli olsamda benim icin esim sayilmiyor. Bu da benim görüsüm
Hayırlısı o zaman.

vallahı canım resmı boşanmada sürüm sürüm sürüdür alabılecegın herseyın fazlasıyla talep et yok kalbım kırık yok ne halı varsa gorsun benden uzak olsun falan deme sana yaptıklarının bedelını odesınkı bakalım 3 kurusa muhtac kalınca kım kalıyo yanında

Göğüs ve kalçaları belli olmayacak şekilde giyinecek kadar edepliymiş madem evli erkekle zina ederken ne düşünüyormuş deseydin.

Ooo süper, bu edepli kişi bir de konu sahibinin eşini boynuzlarsa ne güzel olur.
Düzeltme : ex eşini :)

isimcik niye bu adama bu kadar değer veriyorsun yapma kuzum
seni hep aşalamış hor görmüş bu adam için hiç birşey değmez
bence silmelisin ve sen diyorsun artık olmaz diye
en büyük nedeni aldatmış birde utanmadan anlatmış
bence kurtulduğuna şükretmelisin
adam değilmiş
afedersin ama anlattığı kişi için çok güzelmiş demiş
sadece dış güzell,iğe önem vermiş
senin iç güzelliğini görmemiş bile
DEĞMEZ BU ADAMA
KAPATMALISIN BU DEFTERİ

evet canim biliyorum zaten bugün kendimi cok sükür cok iyi hissediyorum
bu son yaptiklari zaten bana cok yardimci olacak onu unutmaya pis adam

Bende herşeyi atmanızı söylerdim.
Ama seviyorsunuz yada alışkanlık bilemiyorum
Ama karşınızdaki kişi karaktersizmiş.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bugün dinen bosandim esimle hic iyi bir evliligimiz olmadi ayrilma asamasindaydik dün de aldattigini ögrendim kendisi söyledi bana kizi bana tarif bile etti gözleri su renk felan diye. Bugün de beni dinen bosadi yani artik tamamen bitti artik geri dönüs yok benim icin artik bir yabanci. Icim okadar yaniyorki. Herkes bana telefondaki fotograflarimi silmemi onu silmemi ve onunla ilgili olan esyalari atmami söylüyor. Telefonu aciyorum fotograflari görüyorum silmek istiyorum ama panige kapiliyorum bilmiyorum neden böyle oluyor :KK43: yapamiyorum bir türlü sanki biraz daha zamana ihtiyacim varmis sonra silerim diye düsünüyorum ama bilmiyorum dogrumu yapiyorum ne yapmaliyim siz nasil atlattiniz neler yaptiniz desteginize cok ihtiyacim var kimseyle konusamiyorum en iyi arkadasimin kendi dertleri var onu aramaya cekiniyorum zaten kendisi üzgün :KK43:( resmi de bosanacagim)

Bütün eşyaları, resimleri flasha , cdye atıp bir kutuya koyun. Ne zaman atmak isterseniz o zaman atın.

yani uyduruyomu diyorsunuz? bana kizi tarif ederken bende kirmak istiyor diye düsündüm zaten durmadan bana kirici seyler söyledi azarladi yeter dedim devam etti
babamda ona mesaj yazmisti artik kizimi rahat birak bosa onu daha fazla uzamasin zaten bulmussun kendine bi ... dedi al onunla evlen rahat birak dedi eski esimde mesaj yazmis
iyi güzel kiz neden olmasinki diye utanmada yok babama öyle yazinca ozaman herhalde vardir diye düsündüm
İnan vardir bence işi psikopata bağlamış aldatmayan bitane erkek gösterin alnından öpücem valla hepsi yapıyor ve bunu yapanların hepside evli benimkide böyle gereksizdi attım gitti başımdan kocayı ohhh yıllar geçti aradan şimdi çok mutlu huzurluyum evlatlarımla sonra arar seni mumlada iş işten geçmıs olur hiç takma kafaya olacağı neyse o olur at gitsin ailende daha fazla üzülmesin.

Back
X