gecmeyecek sanacaksın mayıs ayıyıdı gectıgımız mayıs oluoduö acıdan....avukatım gıttı durusmaya cıkmadım karsısına cunku coktan dusmutu gozumden...aynı seylerı yasamısız kv ne laflar duymus ne aglamıştım benm oğlum benı satmaz dedı
) sankı satsın demısız gıbı...cok zor gelır cahılsındır bılemıosundur evlılıgı amaaaaaaaa sunu bılllll kiii ole bı gecerki soka gırersın...dua etceksın bu sart allahım senı sınıo sana yanlısşlarını gosterıo ama karsındakı ınsanın da sınavı bu...sabredıp ogrenmen gerekenlerı alıp yola devam edeceksın...zamanla yok artık kendımı nasıl rezıl etmısım dıyceksın...nasıl olduda kendıme bunu yapmısım dıyceksın sonra hıc umudun kalmadıgını sanan sen yıne seveceksın evet zor olacak evet zor guveneceksın ama emın ol seveceksın...sımdı nasıl olur ımkansız dıyeceksın bunu sonra konusuruz belki...bu surecı en ıyı atlatman duayla olur...bız ınsanlara sıgınıoruz ama sen hasbınallah venımel vekıl de rabbım sen bana vekılsın de o zaman o herseyı senn yerıne halkedıyor...gecer be guzelım...ne olursa olsun annesının lafınabakan adamdan koca olmaz aynısını yasadım gucsuzmus daha evlilik insanı degılmıs demekkı...allahyardımcın olsun...hataları gozardı etmedıkce unutursun