bugün büyük gün kayınvalidemle konuşacağım ....

zeytin96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
227
0
96
İstanbul
arkadaslar benim konularımı artık az cok bılıyorsunuz ..
bu aksam kayınvalıdemle konusacagım sonucta dıyecegım artık herseyı sen bunu yapıyorsun ben bundan hosnut degılım falan herseyı neyden rahatsız oluyorsam onları tek tek anlatacagım oda benım tarafımda rahatsız olduklarını anlatsın ak la kara bellı olsun artık ben küs olmak istemiyorum...
bakalım ev konusunu da ben söyleyeceğim eşim söyleyemiyorum ilerde çocugumuz olursa oranın bahce kapısını kapatıp cocuk odası yapmayı dusunuyoruz dıyecegım yok derse o zaman 3.kattakı bos evı bıze verın onada yok derse bız kıraya cıkalım dıyecegım...
sıze artık yarın detayları ınsallah ıyı haberlerı verırım:)))

Hadi bakalım...
Gazanız mübarek olsun inşallah...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz..:1rolleyes:

artık bakalım sonuc ne olacak onun da kalbını kırmadan bırde bu yolu deneyelım bakalım belkı duzelır hersey bu sefer bu zamana kadar konusmadıgıma yanarım :)

Karşına alıp konuşucaksın büyük cesaret inşallah sonuç hayırlı olur nezdinde..
Merakla bekliyoruz..

Bence yapma, bu konuşmanın faydası olacağını sanmıyorum. Hatta onların ekmeğine yağ süreceksin. Gelin, geçimsiz olacak, onları istmiyor olacak, oğullarını onlardan koparmak istiyor olacak, hatta eşini bile sana karşı doldurup evinde sorun yaşanmasına sebep olabilirler. Çok iyi düşün, hatta konuşmadan önce eşine danış. Belki o zaman eşin kendisini mecbur hisseder o konuşur anesi ile muhatap olma bence. Yok ille de konuşacağım diyorsan o zaman lütfen sakin ol ve kayınvalidenin söyleyeceği herşeye hazırlıklı ol. Çok büyük bir sabır göstemen gerkeiyor. Yoksa eşinin gözünde haklı iken haksız duruma düşme ihtimalin yüksek. Dualarımız seninle.

yaaa şimdi öğrendim kayınvalidem dün ümraniyeye akrabalarını gitmişlerdi hatta ben dün aksam konusacaktım ama orda kaldılar dun aksam bugun de hala ordalar mıs offf ya ben tam cesaret topluyorum ortada kayınvalıde yok offf ya:D

zeytincim allah kolaylık versin sen bu konuda çok haklısın ama çok sakin konuş birbirinizi hiç kırmadan nede olsa eşinin ailesi şimdiden hayırlı şeyler olur inşallah :)

yaaa şimdi öğrendim kayınvalidem dün ümraniyeye akrabalarını gitmişlerdi hatta ben dün aksam konusacaktım ama orda kaldılar dun aksam bugun de hala ordalar mıs offf ya ben tam cesaret topluyorum ortada kayınvalıde yok offf ya:D

ay konuşmaman mı hayırlı yoksa kız :hulya:

Kusura bakma ama bu akşam konuşamayacağına çok sevindim. Allah biliyor ya hiç içime sinmemişti. Onun yokluğunda eşinle konuşsan, yanlış anlama bence kayınvalden konuşmaya çalıştığında lafla seni epey hırpalar. Bu konuyu bir daha düşün derim.

Bu konuyu senin değil eşinin konuşması gerekir....
Haa eşin ben konuşamam anneme babama bunları diyemem derse zaten sen konuşsan da eşin arkanda durmaz, senin konuşmanda konuştuğunla kalır hiçbir sonuca ulaşmaz...
Eşini ikna et, o konuşun....

Bu konuyu senin değil eşinin konuşması gerekir....
Haa eşin ben konuşamam anneme babama bunları diyemem derse zaten sen konuşsan da eşin arkanda durmaz, senin konuşmanda konuştuğunla kalır hiçbir sonuca ulaşmaz...
Eşini ikna et, o konuşun....

Üstüne üstlük bir de suçlu olursun. Kötü gelin hatta kötü eş olma ihtimalin bile var. Dürüstlük elbette güzel ve doğru birşey ama gelin/kaynana ilişkilerinde işe yaramadığı tecrübe ile sabittir tarafımdan. Maşa varken ateşi elle tutma, bırak ana oğul aralarında halletsinler.

edanaz arkadaşımıza katılıyorum. konuşacağın mevzular, eşinle karar aldığınız mevzular ise eğer, bu mevzuları ailesiyle kendisinin konuşması daha mantıklı...
aksi takdirde; bu söyleyeceklerinin yalnızca senin fikrin olduğu, oğullarının böyle düşünmediği kanaatine varır k.validen...
naçizana önerim; isteklerini eşin vasıtasıyla iletmen..
başarılar :))

Back
X