- 1 Ekim 2010
- 21.738
- 53.859
- 798
Lafa neresinden baslasam
bilmiyorum..
Ailemin beni hic anlamamasinami?
Yasadigim korkuyami?
Sebeplerimimi anlatsam..
Karsi komusumuz var, ctesi aksami bizi dondurma yemeye cagirdi misafir gelecegi icin kabul edemedik.
Pazar gunu bi kahve icmeye gecelim gelemedik dediler.
Bu evet tasinali 2 yil oldu, ilk yil konusmuyorduk, fakat gecen yil aniden bi kayiplari oldu ve cenazede gittik onlar bize hic gelmemisti.
Meger durum baskaymis, bambaskaymis.
Bi kac gun once balkonda domates biberlerime bakarken balkonlarinda bir cocuk beni izliyordu.
Teyzesinin ogluymus dun teyzesi ile geldiler.
Laf dondu dolasti evlilige geldi istermiyim dusunurmuyum isten ayrilirmiyim diye..
Ben yuvarlak cevaplar verdim kimini sakaya vurdum..
Bugun annemi aramislar illa bir gorusturelim biz kizina bayildik diye..
Ben istemiyorum bi cok sebebim var..
Oncelikle hastayim ve bu kimsenin kolay kolay kabul edebilecegi bsy degil
Ve bu sekilde tum ailenin icinde oldugu durumlarda ben dillenmesini istemiyorum.
Ikincisi calistigi sektor turizm 33 yasinda bir insanin cevresinden birine denk gelmemesine hic inanmiyorum.
Ve en onemlisi ben islami yonu agirlikta kaliteli islamiyet yasayan birini istiyorum. Bunu gormeden anlayamam ama az cok alakasi olmadigini hissettim
Ailem ne hastaligi ne isteklerimi anlamiyor.
bir kere gorus diyorlar benim durumumda bir kere gorusmekte Cozmuyor.
Teyzesinin tavrindan hic hoslanmadim en azindan ilk izlenimim kesinlikle pozitif degil.
Bana kizim tek bir kisiyle gorusmedi 30 yasinda bir kisi ile gezmedi dedi ve ben agzimi yokladigini dusundum. Hic orali olmadim.guldum gectim bu sorusuna cunku hep oyle degilmi diye bagliyordu.
Kizim kapali ortaokulda kapandi dedi anneannem atladi ... cok istiyor diye, evet gercekten istedigim ama bi turlu kismet olmayan bsy, guldu hosuna gitti herhalde baskasinin lafi ile kabul edecegimi dusundu.
Giderkende yine gelin dedik, bilmem insaallah diyorum kismet dedi yani niyetlerini fazla aciga vurdular.
Ama bizimkiler sacma sapan yerlere girdi.
Kendimi ne saniyomusum ne bekliyomusum hayalim neymis?
Herkes kendi hayatini yasarmis.
Sanki daha ilk gorusmede gelin adayina kizini anlatmasi cok normalmis gibi teyzenin ben o kiza bayildim sozune takilmislar.
En kotu kedi bakarim ne var yani kendi hayatim kendi secimim ama sacmaliyorum dimi..
Not; hala basimda dirdir ediyolar..
bilmiyorum..
Ailemin beni hic anlamamasinami?
Yasadigim korkuyami?
Sebeplerimimi anlatsam..
Karsi komusumuz var, ctesi aksami bizi dondurma yemeye cagirdi misafir gelecegi icin kabul edemedik.
Pazar gunu bi kahve icmeye gecelim gelemedik dediler.
Bu evet tasinali 2 yil oldu, ilk yil konusmuyorduk, fakat gecen yil aniden bi kayiplari oldu ve cenazede gittik onlar bize hic gelmemisti.
Meger durum baskaymis, bambaskaymis.
Bi kac gun once balkonda domates biberlerime bakarken balkonlarinda bir cocuk beni izliyordu.
Teyzesinin ogluymus dun teyzesi ile geldiler.
Laf dondu dolasti evlilige geldi istermiyim dusunurmuyum isten ayrilirmiyim diye..
Ben yuvarlak cevaplar verdim kimini sakaya vurdum..
Bugun annemi aramislar illa bir gorusturelim biz kizina bayildik diye..
Ben istemiyorum bi cok sebebim var..
Oncelikle hastayim ve bu kimsenin kolay kolay kabul edebilecegi bsy degil
Ve bu sekilde tum ailenin icinde oldugu durumlarda ben dillenmesini istemiyorum.
Ikincisi calistigi sektor turizm 33 yasinda bir insanin cevresinden birine denk gelmemesine hic inanmiyorum.
Ve en onemlisi ben islami yonu agirlikta kaliteli islamiyet yasayan birini istiyorum. Bunu gormeden anlayamam ama az cok alakasi olmadigini hissettim
Ailem ne hastaligi ne isteklerimi anlamiyor.
bir kere gorus diyorlar benim durumumda bir kere gorusmekte Cozmuyor.
Teyzesinin tavrindan hic hoslanmadim en azindan ilk izlenimim kesinlikle pozitif degil.
Bana kizim tek bir kisiyle gorusmedi 30 yasinda bir kisi ile gezmedi dedi ve ben agzimi yokladigini dusundum. Hic orali olmadim.guldum gectim bu sorusuna cunku hep oyle degilmi diye bagliyordu.
Kizim kapali ortaokulda kapandi dedi anneannem atladi ... cok istiyor diye, evet gercekten istedigim ama bi turlu kismet olmayan bsy, guldu hosuna gitti herhalde baskasinin lafi ile kabul edecegimi dusundu.
Giderkende yine gelin dedik, bilmem insaallah diyorum kismet dedi yani niyetlerini fazla aciga vurdular.
Ama bizimkiler sacma sapan yerlere girdi.
Kendimi ne saniyomusum ne bekliyomusum hayalim neymis?
Herkes kendi hayatini yasarmis.
Sanki daha ilk gorusmede gelin adayina kizini anlatmasi cok normalmis gibi teyzenin ben o kiza bayildim sozune takilmislar.
En kotu kedi bakarim ne var yani kendi hayatim kendi secimim ama sacmaliyorum dimi..
Not; hala basimda dirdir ediyolar..