Bugün canınız ne yapmak istiyor:?

Oğlumu ıssırmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tatlıııııııııııııııııııııııııı ama kıyamıyorum

Oğlumu ıssırmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tatlıııııııııııııııııııııııııı ama kıyamıyorum

oyyyyyyyyyyyyyy yerim onu ben yaaaa siz yazdınız benim ısırıp koparasım geldi burda çocuklara bebeklere feci zaafım var kontrolümü kaybediyorum valla ehehuheuuhe ama onlarda bu kadar tatlı olmasaymış dimiiiiiiiiiiiiieeeeeeeee

neyse benim canım bugün bowling oynamak istiyodu.inşalla cumartesi oynıcam yarın orucum şimdi evden kalkmaya üşenirim ben bırak bowlingi falan

eğer kız arkadasım uyanırsa öğleden sonra bir güzel gezmek sohbet etmek su an canım ne ıstıyorum çoooooooooook açım kahvaltı yapacağım

ben bugün tembellik yapmak bütün günü eşimin dizinin dibinde geçirmek istiyorum

Birşeyler yazıp karalamak.. Şu iç huzursuzluğumun sebebini bulmaya çalışmak.. Hayatın aslında ne kadar ihtişamlı, görkemli olduğunu keşfedip, günlük huzursuzluklarla boşa heba etmemek gerektiğini idrak etmeye çalışmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…