eve geldim hemencecik açtım kk yı meraketiim resimlerimiziiii...hepsi çokkk şirin çıkmışş (biz de fıstık gibi çıkmışız)
seninde ellerine sağlık mamalar çok güzeldi...
süpersiniz kızlar masallah sizeeeeilk fotoya bayıldımmmmm süper yorumlar seymaciimmmm :teytey: bak bir kac saat sonra izmir fotolarda gelir casmirden
hayat hanım aynı yelek bizdede varrrrrrr :lepi:
maşallah ilk kocaman hemde sizlere ve miniklerinize çok çok şekersiniz güzel ekim anneleri ve melekleri bayılıyom size ya sosyalsizin bebeklerle çok güzel anılara imza atıyonuz allahım dosatluklarınızı daim etsin inşallah
Kim kim bilmiyorum ama hepiniz öyle şekersiniz ki.
O nasıl bişey böyleAllah dostluğunuzu daim etsin.
ne güzeller öyle Tüm İsteyen Herkeze Nasip Etsin Allah :Saruboceq:
valla ben gidemedim bana cok uzak geldi. Ama gizem, blüü ve casmir bugün bulusuyor. bilmiyorum belki daha gelen olmustur.
seymacim kayranın o bakısını yerim yaa, onun bakıslari bitiriyor beni cok yakısklı coookk
maaşallah bebelere .hepiniz harika görünüyorsunuz .dostlugunuz daim olaaa :)))
oohh alışkanlık oldu herhafta toplaşıyo hatunlar:) maşallah hepinize
maşallah hepinize çok harikasınız ALLAH nazardan korusun hepinizi tabi annelerinide kayra'm tam erkek olmuş artık hepsi birbirinden şeker
kıslarrr size bizde toplşatık ve işte resimlerimiz...
zemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/342591-bocek-ciceginee-gitti-izmir.html
maaşallah güzel kuzulara da annelere de..alya dua ve aybike' ye de geçmişler olsun.umarım kısa zamanda sağlık haberlerini alırız..
herşey çok güzeldi..
ellerine yüreğine sağlık sıcacık gönlünle bu soğuk havada ısıttın bizi.
tekrar tekrar teşekkür ederiz..
((birkaç resimde bizden))
tşk ederim canım çok sevındım gelmenıze canımmmmm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?